הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

שוטרי תנועה של תחנת חולון עצרו חשוד שנהג עם כמות פי 8 מהמותר של אלכוהול ונמצא עם סמים ברכבו

קרדיט צילום: דוברות המשטרה
קרדיט צילום: דוברות המשטרה

שוטרי תנועה של תחנת חולון עצרו במהלך סוף השבוע חשוד שנהג תחת השפעת אלכוהול בכמות פי 8 מהמותר, תוך שהוא נוהג בפסילה. המבצע נערך באזור חולון כנגד עבירות תנועה מסכנות חיים.


במהלך הפעילות, בעת בדיקת שכרות נהגים, אחד הנוסעים החל להימלט מהרכב ונעצר לאחר מרדף. בבדיקת הנהג התברר כי נהג תחת השפעת אלכוהול, ובחיפוש ברכבו נמצאו שקים עם כ-4 קילוגרם של חומר חשוד כסם מסוג קנאביס. החשודים נעצרו והובאו לחקירה במשטרת חולון.


בהמשך הפעילות, התקבל דיווח על תאונה עצמית. הצוות שהגיע למקום גילה כי מדובר בתושב חולון בן 47 שרישיונו נשלל בנובמבר ל-11 שנים לאחר שנתפס על נהיגה בשכרות על ידי שוטרי תחנת חולון. בבדיקת שוטרי התנועה לנהג התקבלה תוצאה של פי 8 מהכמות האלכוהול המותרת.


הנהג נעצר והובא להארכת מעצר בבית המשפט.






צילומים:קרדיט צילום: דוברות המשטרה

להצטרפות לוואטסאפ חדשות חולון דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה