לראשונה בחולון: מלגות בגובה 4,000 ש"ח הוענקו ל4 תושבות העיר עבור לימודי מקצוע בתחום העיצוב והגרפיקה.
מטרת המלגה לסייע במימון גם לחיילים משוחררים, שמבקשים לרכוש הכשרה מקצועית ולאו דווקא תואר אקדמי, על מנת לאפשר להם להשתלב בתעשייה ובשוק העבודה.
לימור עידן
10.08.23 09:16

קרדיט: עיריית חולון
אמש (ראשון), הוענקו לראשונה, מלגות לחיילים משוחררים ללימודי מקצוע או תעודה.
שלוש החולוניות הראשונות שזכו במלגה במחזור הנוכחי הן אלמוג קריטי, דנה גבריאל וסיוון גלאו, שלומדות לימודי מקצוע בתחום העיצוב והגרפיקה. כל אחת מהן קיבלה מלגה מלאה בגובה 4,000 ₪.
חולון היא הרשות המקומית הראשונה בארץ שמעניקה מלגות מסוג זה, וזאת בשיתוף פעולה פורה עם סניף חולון של האגודה למען החייל. מטרת המלגה לסייע במימון גם לחיילים משוחררים, שמבקשים לרכוש הכשרה מקצועית ולאו דווקא תואר אקדמי, על מנת לאפשר להם להשתלב בתעשייה ובשוק העבודה.
בנוסף, הוענקו כמדי שנה גם 28 מלגות לסטודנטים יוצאי אתיופיה ובוכרה. המלגות ליוצאי אתיופיה ניתנו במימון מלא של העירייה והמלגות ליוצאי בוכרה ניתנו במימון משותף של העירייה ושל עמותת ברית יוצאי בוכרה. כל המלגאים נדרשו להתנדב בקהילה בעיר במסגרות חינוך פורמליות ובלתי פורמליות, כתנאי לקבלת המלגה.
מידע על מגוון המלגות שמעניקה העירייה מצוי באתר העירייה (מידע עדכני לשנת הלימודים תשפ"ד יעודכן בקרוב). לפרטים נוספים ניתן ליצור קשר עם מחלקת הצעירים, בטלפון 03-6366090.

להצטרפות לוואטסאפ חדשות חולון דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
טוען כתבות נוספות...
אירעה שגיאה בטעינת הכתבות
מנסה לטעון שוב
מנסה לטעון שוב
אין עוד פוסטים
שיתוף
הצטרפו לקבלת החדשות
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
חדשות חולון בוואטסאפ
דילים קופונים ומבצעים בוואטסאפ
נדל"ן למכירה בחולון בוואטסאפ
חדשות חולון בפייסבוק
אפליקציה בחנות האפליקציות:
גלריית תמונות
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.