הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

יו"ר איגוד הכדורסל פנה אל מנכ"ל ליגת האליפות בכדורסל בבקשה לאשר את קיום אירוע הפיינל 8 בחולון

המכתב מצטרף גם למכתבו של ראש עיריית חולון, שפנה אף הוא אל מנכ"ל ליגת האליפות בכדורסל על מנת לקדם את אירוח הפיינל 8 בעיר חולון.

חנה קקיאשוילי
איגוד הכדורסל
איגוד הכדורסל

איגוד הכדורסל בישראל מצטרף למאמצים להבאת אירוע הפיינל 8 של ליגת האלופות לעיר חולון. השבוע שלח יו"ר האיגוד, עמירם הלוי, מכתב למנכ"ל ליגת האלופות, בו ביקש ממנו לאשר את קיום האירוע בישראל לאור השיפור במצב התחלואה שמאפשר את קיום האירוע אליו יוכלו להגיע אלפי אוהדים. הוא מוסיף ואומר שהאיגוד יפעל יחד עם עיריית חולון וקבוצת הפועל חולון לארגון המשחקים בעיר.

המכתב מצטרף גם למכתבו של ראש עיריית חולון, שפנה אף הוא אל מנכ"ל ליגת האליפות בכדורסל על מנת לקדם את אירוח הפיינל 8 בעיר חולון. במכתב כתב מוטי ששון: " אני בטוח שהיכל הטוטו בחולון שנחשב לאחד המגרשים המתקדמים יהיה המקום המתאים לאירוח האירוע". עוד הוסיף ששון כי בזכות הצלחת מבצע חיסוני הקורונה בישראל שמובילה בעולם יכולה להביא לחוויה בלתי נשכחת לאלפי האוהדים שיגיעו לאירוע.



להצטרפות לוואטסאפ חדשות חולון דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה