ניצחונות לקבוצות הגברים והנשים של מ.כ חולון בכדוריד
השבוע התקיימו משחקי השלמה של הליגה בה שחקה קבוצת הגברים נגד רמת השרון וקבוצת הנשים שחקה נגד פ"ת.

ניצחונות לקבוצות הגברים והנשים מ.כ יובלים חולון במשחקי ההשלמה של הליגה בכדוריד.
אמש בבית העליון בליגת ווינר-גברים, מ.כ יובלים חולון ניצחה את א.ס SGS רמה"ש בתוצאה 29:33. חולון הגיעה אחרי שבוע שבו ניצחה את בני הרצליה במסגרת הליגה, אבל ספגה מולה הפסד ברבע הגמר - 34:24. במשחק עצמו, רמה"ש כבר הוליכה ביתרון של 4 שערים לקראת הירידה להפסקה, אבל חולון סגרה אותו 14:15 וביצעה מהפך מרשים במחצית השנייה עם 33 שערים.
מצטייני הקבוצה היו עמית ריינסברג, לידור פסו ואור כנעני
אצל הנשים התקיים משחק ההשלמה ביום שני כאשר יצאו השחקניות למשחק מול מ.כ פ"ת וחזרו עם ניצחון 25:34 שהעניק לה את המקום השישי בליגה.
המשחק היה מותח במיוחד כאשר שתי הקבוצות הגיעו לשיוויון של 22:22 אך לאחר פסק הזמן של המאמן שחקניות המועדון חזרו להוביל וכאמור חתמו את התוצאה עם 34 שערים מול 25 של פ"ת.
ביום חמישי יערך המחזור ה-13 ובמסגרתו תארח מכבי הארזים ר״ג את מ.כ יובלים חולון.
להצטרפות לוואטסאפ חדשות חולון דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.