תושב חולון נעצר בחשד שהטריד נשים בזמן פעילות ספורטיבית בעיר
כאשר נתפס החשוד, השוטר תפס ברשותו חומר החשוד כסם מסוג קנאביס ובבדיקה שבוצעה נמצאה אינדיקציה כי נהג תחת השפעת סמים.

המשטרה עצרה אתמול בחולון תושב העיר בחשד שהטריד נשים בעת שביצעו פעילות ספורטיבית. המשטרה פתחה אתמול בחקירה נגד תושב חולון, כבן 57, בעקבות דיווח שהתקבל במוקד 100, בחשד שהטריד מינית מספר נשים בעת שצעדו בסמוך למרכז מסחרי בעיר.
החשוד נעצר ע"י שוטר תנועה של מרחב איילון שהבחין בחשוד בשעה שניסה להימלט מהמקום עם אופניים חשמליים. השוטר תפס ברשותו של החשוד חומר החשוד כסם מסוג קנאביס ובבדיקה שבוצעה נמצאה אינדיקציה כי נהג תחת השפעת סמים.
היום תבקש המשטרה מבית משפט השלום בתל אביב להאריך את מעצרו של החשוד וזאת בהתאם לממצאי החקירה וממצאיה.
להצטרפות לוואטסאפ חדשות חולון דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.