תושב חולון מואשם בביצוע מעשה סדום ומעשים מגונים בבתה הקטינה של בת זוגתו
על פי ממצעי החקירה העבירות בוצעו במשך לאורך 3 שנים.

בתום חקירת המשטרה, הוגשה היום הצהרת תובע נגד תושב חולון בשנות ה 40 לחייו בגין מעשה סדום ומעשים מגונים בביתה הקטינה של בת זוגו. המשטרה פתחה בחקירה סמויה לפני מספר שבועות, עם קבלת תלונה במרחב איילון, בדבר חשד שתושב חולון, בשנות ה 40 לחייו, ביצע עבירות מין בבת הקטינה של בת זוגו, לאורך תקופה של 3 שנים ועד לפני כשנתיים. המשטרה עצרה את החשוד בתום מספר שבועות של חקירה סמויה ובהתאם לממצאיה הוארך מעצרו מעת לעת בבית משפט השלום בתל אביב.
היום, בתום חקירה מורכבת ורגישה, הוגשה נגד החשוד הצהרת תובע ומעצרו הוארך עד יום ראשון, כאשר בכוונת הפרקליטות להגיש נגדו כתב אישום.
להצטרפות לוואטסאפ חדשות חולון דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.