הודעה חשובה לתושבי חולון! מחר (שני 12.10) יפתחו בחולון שני מתחמי Walk in לבדיקות קורונה ללא צורך בהפנייה רופא
המתחמים יפעלו בנוסף למתחם הדרייב אין בקריית הספורט (אליו מגיעים ברכב) שימשיך לפעול עד ליום שלישי 13.10 בין השעות 14:00-20:00

לאחר ש-650 תושבים נבדקו במהלך השבת לקורונה במתחם "היבדק וסע" שבמחלף קוממיות, פיקוד העורף ומד"א, בשיתוף עם עיריית חולון, יפתחו מחר גם מתחמי Walk in בחולון, על מנת לעצור באופן משמעותי את שרשרת ההדבקה בקורונה.
שני מתחמי ווק אין ("היבדק ולך") יפעלו מחר, יום שני (12.10) במיקומים הבאים ללא צורך בהפנייה של רופא:
מרכז הספורט בריזה (רח' אורנה פורת 5), בשעות 14:00-09:00
מרכז הספורט קליין (רח' פילדלפיה 6), בשעות 20:00-16:00
מתחם הדרייב אין בקריית הספורט
בנוסף מתחם הדרייב אין ("היבדק וסע") ימשיך לפעול השבוע בימים ראשון, שני ושלישי (13-11 באוקטובר), בשעות 20:00-14:00, במגרש החנייה של קריית הספורט - אצטדיון הכדורגל והאתלטיקה, סמוך למחלף הקוממיות ולקריית מיכה, מול בית העלמין "הדרום" שבגבול חולון ובת-ים.
במתחם הדרייב אין על הנבדקים להגיע בכלי רכב, שממנו הם גם נבדקים (אין צורך לצאת מהמכונית).
יצוין, כי אתמול (שבת) ביקר במתחם הבדיקות מפקד פיקוד העורף, האלוף אורי גורדין, שהביע את התרשמותו מכמות הנבדקים הגדולה שהגיעה.
הנבדקים בכל סוגי המתחמים מתבקשים להצטייד בתעודה מזהה ובכרטיס קופת חולים. אורכה של הבדיקה קצר מאד והתשובות תגענה בתוך 72 שעות, כאשר תשובה שלילית מתקבלת באמצעות מסרון ותשובה חיובית נמסרת טלפונית על ידי נציגי לשכת הבריאות המחוזית או על ידי קופת החולים של הנבדקים.
להצטרפות לוואטסאפ חדשות חולון דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.