סרטון דולנד טראמפ כיבד את דדי שמחי והחטוף אנדריי קוזלוב שחולץ במבצע ארנון בועידת הקהילה הישראלית אמריקנית והעלה אותם על הבמה
השניים לחצו את ידו של טראמפ והודה לו על התמיכה במדינה.

בסוף השבוע התקיים בארה"ב כנס ארגון הקהילה הישראלית אמריקנית IACׂ אליו הגיעו נציגי הקהילה והתארחו גם נציגים מישראל בהם משפחות החטופים ומשפחות שכולות, מובילי ההסברה של ישראל אילון לוי, יוסף חדאד, כוכבת הרשת מונטנה טאקר, דאגלאס מורי ועוד.
אל האירוע הגיע עם המתמודד לנשיאות ארה"ב דולאנד טראמפ שדיבר על החשיבות של הקשר עם ישראל וכי הוא יפעל להחזרת החטופים. הוא אף דאג להעלות על הבמה את דדי שמחי ששכל את בנו גיא בטבח ה7 באוקטובר ואת החטוף אנדריי קוזלוב שחולץ על ידי צה"ל במבצע ארנון. שמחי הודה לטראמפ על הכבוד ועל התמיכה שלו בכל העשייה שלו למען המדינה.
אינסטגרם דדי שמחי
להצטרפות לוואטסאפ חדשות גדרה להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
-
אורחזה לפני או אחרי שטראמפ הכריז שאם הוא יפסיד, זה בגלל היהודים?22.09.24 13:12 תגובה
-
אורח*דונלד - לא דולנד ולא דולאנד22.09.24 14:52 תגובה
-
אורחפשש איזה כבוד שטראמפ לחץ להם את היד ....לפני הבחירות22.09.24 18:54 תגובה

מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות: