החשוד בדקירה! מי ראה את פליקס אצילדייב, תושב חולון אשר דקר ופצע קשה את זוגתו תושבת גדרה בצומת בילו?

דוברות המשטרה:
המשטרה מבקשת את עזרת הציבור לאיתורו של חשוד בשם פליקס אצילדייב, תושב חולון, אשר על פי החשד דקר אתמול את בת זוגו באזור צומת בילו, נמלט מהמקום ונמצא בבריחה.
שוטרי תחנת רחובות פתחו אתמול בחקירה עם קבלת דיווח בדבר אירוע דקירה של אשה תושבת גדרה בשנות השלושים לחייה, אשר פונתה על ידי גורמי רפואה במצב קשה ויציב למרכז הרפואי קפלן.
בתוך כך, השוטרים הגיעו למקום, אספו ראיות וביצעו פעולות חקירה אשר הובילו לזיהויו של החשוד במעשה - פליקס אצילדייב, תושב חולון בשנות השלושים לחייו, שהינו בן זוגה של הקורבן, אשר על פי החשד ביצע את המעשה, נמלט מהמקום ונמצא בבריחה.
כל היודע על דבר מקום הימצאותו של החשוד בתמונה, מתבקש להתקשר למוקד 100 של משטרת ישראל או לתחנת משטרת רחובות, בטלפון: 08-9371500.

להצטרפות לוואטסאפ חדשות גדרה להצטרפות לוואטסאפ חדשות חולון להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
- אורחאיזה אפס.17.08.24 19:20 תגובה
- אורחמזעזע! אידיוט17.08.24 19:36 תגובה
- אורחאין שכל יש דאגות. אדיוט.17.08.24 20:03 תגובה
- אורחבסוף ייתפס וישוחרר ע"י הפרקליטות ובית המשפט כך מעודדים פשיעה !!18.08.24 03:50 תגובה

מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות: