יום שיא לזכרו של סמ"ר גיא שמחי ז"ל התקיים בגדרה סימן אחדות
במהלך היום התקיימו מפגשים במוסדות החינוך עם הוריו של גיא, התלמידים קיימו שיעורים חווייתיים, בספורטק התקיימה פעילות עם תנועות הנוער בה חתמו על הצהרת האחדות ועוד.

יום שיא בתיכונים ובתנועות הנוער לזכרו של סמ״ר גיא שמחי ז״ל בסימן אחדות
אתמול התקיים יום מיוחד לזכרו של סמ״ר גיא שמחי ז״ל בהובלת מחלקת הנוער במרכז אופק יחד עם משפחת שמחי ובשיתוף אגף החינוך. בשעות הבוקר, אורית ודדי שמחי, הוריו של גיא ז״ל הגיעו למפגשים בנושא אחדות וערכים עם תלמידי החטיבה העליונה ומדריכי ומדריכות תנועות הנוער העבירו שיעורים חווייתיים לתלמידי חטיבות הביניים.
בהמשך, תנועות הנוער הגיעו לספורטק, שם התקיימו מגוון פעילויות בנושא אחדות כולל חתימה על הצהרת האחדות כאשר בסוף התאספו למפגש מרכזי יחד עם משפחת שמחי ובמעמד ראש המועצה סהר פינטו, סגן ומ״מ ראש המועצה תומר אהרון ומנהלת מחלקת הנוער חגית אמסלם.
לצפייה בסרטון המסכם את יום השיא https://www.facebook.com/100001032614554/videos/762385815987118/?__tn__=%2CO-R
להצטרפות לוואטסאפ חדשות גדרה דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.