חברת אפי קפיטל מדווחת על מכירת 443 דירות בשכונת גולדה בגדרה
דירות 5 חדרים נמכרו בסכום של 2.62 מיליון שקל גידול של כ-20% ביחס לתחילת השיווק.

חברת אפי קפיטל נדל"ן מודיעה על סיום השיווק ב-3 פרויקטים שונים ברחבי הארץ – אור עקיבא, בית שמש וגדרה, במסגרתם החברה מכרה 1,286 דירות בסכום כולל של כ-1.8 מיליארד שקל. מדובר על פרויקטים ששילבו דירות מחיר למשתכן לצד דירות בשוק החופשי.
בגדרה, בפרויקט FEEL בשכונת גולדה בשיתוף משכנות בראל החברה מכרה 443 דירות בסכום כולל של כ-723 מיליון שקל. בעסקאות האחרונות דירות 4 חדרים נמכרו בסכום של 2.23 מיליון שקל גידול של כ-16% ביחס לתחילת השיווק. דירות 5 חדרים נמכרו בסכום של 2.62 מיליון שקל גידול של כ-20% ביחס לתחילת השיווק.
מתחמי הפרויקט כללו בנייה רוויה עם בניינים של עד 6 קומות. תמהיל הדירות מגוון עם 3-4-5- חדרים, דירות גן ופנטהאוז.
בנוסף, בשני המתחמים קיים מתחם ממותג תחת השם FEEL PRIVATE אשר כולל בנייה נמוכה של בתים עם עד 3 קומות. תמהיל הדירות כולל דירות מיוחדות, כדוגמת דירת גן מרווחת עם 6 חדרים, דירות גג ייחודיות ועוד.
עינב כהן, מנהלת השיווק בחברת אפי קפיטל נדל"ן, מציינת:
"כחברה יזמית ומבצעת אנחנו יודעים כיום לבנות פרויקטים בהיקפים של מאות ואלפי דירות, לצד הענקת ערך מוסף ויחס אישי לכל לקוח. בזכות הדגש על רוכשי הדירות אנו יודעים לספק מעטפת שירות שלמה וישירה ללא גורמי משנה. נמשיך לקדם פרויקטים רחבי היקף עם דגש על פיתוח שכונתי ואזורי ומתן מענה מלא לכל הצרכים של הדיירים".
להצטרפות לוואטסאפ חדשות גדרה דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
- אורחאפי קפיטל חברה טובה !23.02.22 11:39 תגובה

מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות: