כמיטב המסורת מתנדבי האגודה למען החייל גדרה ערכו חגיגת פורים עם חיילי גבעתי

חוגגים פורים תשפ"ה עם חיילי גבעתי בסימן גאווה ותודה לחיילים
מתנדבי האגודה למען החייל גדרה חגגו אמש את חג הפורים יחד עם חיילי גבעתי שלדבריהם זוהי הזדמנות להוקיר תודה לחיילים שהם מאמצים השומרים ומגנים עלינו כל השנה, עכשיו הזדמנות לשמח ולחמם את ליבם.
מדובר במסורת שנתית שבה מתנדבי האגודה מגיעים לבסיס ומביאים להם משלוחי מנות בצרוף ברכות /ציורים מילדי ותלמידי גדרה. החיילים נהנו מארוחה כיד המלך עם בשרים על האש ,סלטים לסוגיו, כמו כן נערכה תחרות תחפושות וחלוקת פרסים למתחפשים .
יו"ר ראש האגודה יגאל גלסנר בירך אותם והזמין אותם לקחת בפעילויות בקהילה בחודשים הקרובים: יום ספורט עם תלמידי בתי הספר בחודש מאי ויום כיף בפארק שפיים ביוני .גם השנה הייתה לנו הזכות לשמח אותם . מתנדבי האגודה למען החייל גדרה מאחלים להם חג פורים שמח ומבדח.
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.