חברת המועצה, נחל אוזלבו מגיבה להצטרפותה לקואליציה.
הבוקר הודיע ראש המועצה, סהר פינטו על הצטרפותה של עו"ד נחל אוזלבו לקואליציה וקבלת תיקים של רישוי העסקים והשירות לתושב. ההודעה הביאה לטענות בעד ונגד המהלך מצד התושבים שגם ברכו וגם תקפו אותה על כך.
לפני זמן קצר התייחסה אוזלבו לנושא בפוסט ארוך בו הסבירה את החלטתה והבהירה כי אינה פרשה מסיעתו של יואל גמליאל אלא קיבלה תפקידים שעיקרם סיוע לתושבים בנושאים באופן שימנף את מתן השירות לתושב בשיתוף פעולה מלא עם הנהלת המועצה.
לדבריה ההחלטה להצטרף לקואליציה לאחר שפעלה על פי מצפונה שאין לה מה לעשות במקום ללא עשייה. לטענתה לאחר ה7 באוקטובר היא קיוותה לא יהיה מקום לשסע ופילוג וכולם יעבדו יחד למן תושבי גדרה, אך היא התבדתה ולא ניתן היה להביא לאיחוד הסיעות.
"מתוך אמונה שלמה ולב שלם קיבלתי החלטה אמיצה תוך תשלום מחיר אישי, למען מטרה חשובה יותר, המושבה שלנו, הילדים שלנו, חיי היום יום שלנו. ידעתי שיש מי שישמיצו, או ינסו לפגוע בשמי, ושלא אוכל לרצות את כולם", כתבה נחל.
הפוסט שהעלתה נחל אוזלבו
לפני יותר משנה הצטרפתי בד בבד לעיסוקי כעורכת דין, לעולם ציבורי (סיעה בבחירות למ״מ גדרה) במטרה להשפיע, לעשות, ולקדם את היישוב שלנו, מושבה מקסימה שבה גדלתי, התחנכתי, ובה גרים הוריי, סבי וסבתי וגם ארבעת ילדיי. אינני פוליטיקאית ומעולם לא הייתי, אלא אשת עשייה, ביצוע, בעולם העסקי.
הובלתי פרוייקטים ותיקים משמעותיים בעיסוקי כעורכת דין, ובאתי לתרום מהידע המקצועי והניסיון שצברתי למושבה היקרה לי מכל, בה גדלתי. מה לא אמרו לי בתחילת הדרך - בשביל מה את צריכה את זה? איך יש לך זמן? מקום מלוכלך לא כדאי לך…. לא בשבילך…. שמעתי הכל וידעתי שלמרות הכל, כשאני בצד הנותן אני במקום הנכון. אין זכות גדולה מזו. בבחירות למ״מ גדרה, הציבור אמר את דברו, הסיעה שבה אני חברה לא נבחרה. לשבת באופוזיציה ולהשמיץ זו לא אני, בטח ובטח פילוג והסתה בקרב שכניי, חבריי ותושבי גדרה, אינם מנת חלקי. במיוחד לאחר ה-7 באוקטובר כבר נכוונו ברותחין מהשלכות השנאה והפילוג בתוכנו. עברה שנה, במהלכה קיוויתי שבמושבה קטנה כמו שלנו לא יהיה פילוג ושסע, אלא נעבוד יחד כולנו למען תושבי גדרה. לצערי, תקוותי התבדתה, ולא ניתן היה להביא לאיחוד הסיעות למען התושבים.
מתוך אמונה שלמה ולב שלם קיבלתי החלטה אמיצה תוך תשלום מחיר אישי, למען מטרה חשובה יותר, המושבה שלנו, הילדים שלנו, חיי היום יום שלנו. ידעתי שיש מי שישמיצו, או ינסו לפגוע בשמי, ושלא אוכל לרצות את כולם,
אך הקשבתי לקול הפנימי שלי, שאותת לי, שאין לי מה לחפש במקום ללא עשייה, במיוחד בכל מה שנוגע לתחום המוניציפלי. החיים המוניציפליים נוגעים ליום יום של כולנו, אין בהם ימין ושמאל, אין בהם ולא אמור להיות בהם ״מחנות״, בטח שלא הבדלי אידיאולוגיה משמעותיים או תפיסות עולם. סיעות בחיים המוניציפליים נועדו לעבוד יחד למען התושבים, וכך ניתן לראות וללמוד גם מהערים הגדולות סביבנו בהן ״אופציזיציה״ ו-״קואליציה״ כמעט ולא קיימות, ולא בכדי!, כדי לעבוד למען התושב ! ולא למען האגו והפילוג.
בד בבד קיבלתי פירגון עצום ודלת פתוחה מצד ראש המועצה לתפקידים שעולים בקנה אחד עם ניסיוני המקצועי ואשר יאפשרו שדרוג ותנופה משמעותית לעשייה בגדרה, ואני מודה לו ולחברי ההנהלה על כך, ומתרגשת מאוד.
לפני כחודש איבדתי את האחיין היקר והאהוב שלנו, חייל בן 18. לפעמים אירועים מטלטלים כאלה שמראים לנו עד כמה החיים שבריריים, ועד כמה חבל לנו לבזבז את זמננו, מזכירים לנו גם מיהם חברנו האמיתיים, מיהם האנשים שאכפת להם מאיתנו, ומי פיו ולבו שווים. זכיתי לקבל מתנה והיא את הזכות לתת, ואני גאה ונרגשת לעשות זאת ממקום נקי, שלם ובעמדת השפעה.
קיבלתי תגובות מדהימות ומפרגנות ותודה לכולכם על המילים החמות והטובות, ריגשתם אותי ממש
בצד כל אלה, היו גם לצערי קומץ תגובות רעילות ומשמיצות, אך כנראה שזה בלתי נמנע בDNA האנושי. אך אני ממש משתדלת להתעלם מהן, מי שמכיר אותי היטב יודע מי אני ומהם ערכיי.
למען הסר ספק, לא פרשתי מסיעה, ולא הצטרפתי לסיעה אחרת, אלא קיבלתי תיקים שעיקרם סיוע לתושבים בנושאים שבמומחיותי, בהתנדבות, באופן שימנף את מתן השירות לתושב בשיתוף פעולה מלא עם הנהלת המועצה.
אאחל לתושבי גדרה שיהיו לנו שנות שגשוג והצלחה, אהבת חינם, ועשייה ברוכה ומלאה בנתינה למען הקהילה היקרה והאהובה שלנו.
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה