נפתחה תערוכת החנוכיות של תלמידי בתי הספר היסודיים במרכז אופק גדרה
מדובר בתערוכת חנוכיות שמוביל מועדון רוטרי הבילויים בשיתוף בתי הספר ביישוב. החנוכיות נבנו מחומרים ממוחזרים תוך שמירה על איכות הסביבה.

תערוכת חנוכיות מחומרים ממוחזרים לשנת תשפ״ה בסימן "אחדות וערבות הדדית", בשיתוף בתי הספר היסודיים בגדרה
בסוף השבוע (חמישי) מועדון ׳רוטרי הבילויים גדרה׳, בחר לציין את חנוכה באמצעות יצירת חנוכיות מחומרים ממוחזרים על-ידי תלמידי בתי הספר היסודיים.
החנוכיות מהוות ביטוי לחשיבה אמנותית ויצירתית של התלמידים ועבודת היצירה עם חומרים ממוחזרים תורמת למיומנות של עבודת צוות, רגישות חברתית ושמירה על איכות הסביבה.
בהדלקת נר חנוכה התכבד יגאל גלסנר, ממייסדי מועדון ׳רוטרי הבילויים גדרה׳, המוביל את מיזם החנוכיות.
בערב החגיגי השתתף ראש מועצת גדרה, סהר פינטו, שבירך את המועדון על פעילותו המתמשכת למען הקהילה ואמר בין היתר: "כשמשקיעים בקהילה מאוחדת, קורים דברים נפלאים". באירוע נכחו סגנית ראש המועצה ומחזיקת תיק החינוך דורית בן-בוחר, יו"ר מרכז אופק אליאב מזגני ומנהל אגף החינוך במועצה רן לבינסקי.
יגאל גלסנר הודה מקרב לב למנכ"לית מרכז אופק ליאת והב בן גל על שיתוף הפעולה המבורך ועל האפשרות שהעניקה לנו לקיים את התערוכה בין כתלי המרכז. כמו כן בירכו הנוכחים והודו למנהלות בתי הספר היסודיים ולמורות האמנות על העבודות הנפלאות. לבסוף הודו במיוחד לנשיאת מועדון ׳רוטרי גדרה הבילויים׳ ברכה אורגן ולחברים היקרים על העזרה בהכנת התערוכה המרשימה.
בסיום חולקו סופגניות ומטבעות שוקולד לילדים.
התושבים מוזמנים להגיע למרכז אופק ולבקר בתערוכת החנוכיות שתוצג במהלך יחמי החג במרכז אופק.
להצטרפות לוואטסאפ חדשות גדרה דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.