הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

מחזיק תיק החינוך ,אלי יריב ,משיק את קמפיין הבחירות שלו למועצת העיר בת ים תחת הסיסמא- "תוצאות מדברות"

מצורפים דבריו של אלי יריב

לימור עידן
קרדיט: אלי יריב
קרדיט: אלי יריב

מחזיק תיק החינוך וממלא סגן ראש העיר אלי יריב משיק את קמפיין הבחירות שלו למועצת העיר

בבחירות המוניציפליות הקרובות , ירוץ מחזיק תיק החינוך, אלי יריב תחת רשימתו למועצת העיר בת ים , תחת הכותבת "תוצאות מדברות"

במהלך חמשת השנים האחרונות מבצע אלי יריב את תפקידו כממלא מקום סגן ראש העיר ומחזיק תיק החינוך.

כעת, מסתכל יריב קדימה ושש להמשיך בעשייה הגדולה על מנת להמשיך לשרת את תושבי בת ים

להלן דבריו לקראת הבחירות הקרובות:


אני גאה ונרגש להודיע על מועמדותי למועצת העיר בת-ים.
ב-5 השנים האחרונות, הייתה לי הזכות לשרת אתכם כממלא מקום סגן ראש העיר ומחזיק תיק החינוך, ביושרה, בענווה, בשקיפות, ובעשייה בלתי פוסקת. יחד, עמדנו באתגרים המורכבים שניצבנו בפנינו, ויחד, הובלנו ניצחונות והישגים המעצבים כיום את עירנו האהובה בת-ים.
״התוצאות מדברות״ משקפת את תפיסת עולמי שמנהיגות צריכה להימדד לפי פעולות והישגים תכלס, ורק על בסיס זה, תושבי ותושבות בת-ים יחליטו למי לתת את אמונם ואת קולם. די להבטחות סרק במהלך תקופת בחירות ובואו נדבר על תוצאות המשפיעות לטובה על חייו של כל תושב ותושבת.
בבחירות הקרובות אני מבקש בענווה את תמיכתכם ואמונכם להמשיך לשרת אתכם במועצת העיר, באותה תשוקה ומסירות שהגדירו את תפקידי כממלא מקום וסגן ראש העיר. המחויבות שלי למנהיגות שמובילה תוצאות היא בלתי מעורערת, ואני מאמין שפעולות מדברות חזק יותר ממילים.
אמנם עשייה גדולה מאחורינו, אך אתגרים רבים עוד לפנינו, ורק ביחד אתכם ובתמיכתכם, נמשיך לבנות בת-ים חזקה ומשגשגת יותר.
בואו ניתן לתוצאות לדבר בעד עצמן!
שלכם תמיד,
אלי


להצטרפות לוואטסאפ חדשות בת ים דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה