שיתוף פעולה בין קהילת רובע צפון והמכון לאומנות, לבין תושבי השכונה ,הביא להכנסת צבעים חיים אל המתחם מאחורי המכון לאומנות.
בקרוב כל הגורמים בשכונה מתגייסים לחג השכונה ב-20.7 מסיבה ענקית שבה יהיו גם פעילויות לילדים ומבוגרים וגם הצגה של כל הפעילויות שיש בשכונה. פתוח לקהל הרחב!

השבוע, בשיתוף פעולה בין קהילת רובע צפון והמכון לאומנות: צוות הפעילים בתחום הנוער, יצאו לצבוע את המתחם מאחורי המכון לאומנות. הנוער ההורים ועוברי האורח שהיו במקום בזמן הפעילות החליטו להצטרף בספונטניות, ונהנו מאוד והכי חשוב שהם שינו את פני השכונה ללא היכר.
המדרחוב מאחורי המכון לאומנות שבו גם מוצבת עמדה הסטורית מקום המדינה היה זקוק לשיפוץ וצבע זה זמן רב. שי מנהל המכון לאומנות ראה את הפוטנציאל והתחבר לקבוצת הפעילים בשכונה כדי לצבוע את המקום.
חטיבת קהילה, שמובילה את קבוצות הפעילים בשכונות בעיר, הוקמה בשנה האחרונה במטרה להוציא לפועל את מדיניות ראש העיר ומנכ"לית העירייה לפיה העיר בת ים תהיה מודל לעיר מתחדשת שבה עשייה קהילתית ענפה ומגוונת שתהווה מנוף לחיים חברתיים ומשפחתיים מטיבים תוך יישום שיטות של הקשבה לתושב ושיתוף ציבור, בינוי קהילות וביסוס תהליכי חשיבה ועבודה קהילתיים.
קהילת רובע צפון, עושה המון פעילויות בשכונה, גם מבחינת הנראות כמו הפסלים הסביבתיים בגן ברוור וגם ארועים קהילתיים כמו פעילויות בגינה ובמתנ"ס גורדון. בקרוב כל הגורמים בשכונה מתגייסים לחג השכונה ב-20.7 מסיבה ענקית שבה יהיו גם פעילויות לילדים ומבוגרים וגם הצגה של כל הפעילויות שיש בשכונה. פתוח לקהל הרחב!
להצטרפות לוואטסאפ חדשות בת ים דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.