הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

הילד בן 6 אשר טבע בבריכה בבת ים נפטר בבית החולים

בעקבות האסון נעצרו על ידי המשטרה לחקירה 2 בעלי תפקידים בבריכה ודודו של הילד.

אבי בר

לפני שבוע ילד בן 6 מהשומרון אשר בילה עם דודיו, טבע בבריכה ציבורית בבת ים והוא פונה במצב אנוש לבית חולים וולפסון. היום רביעי 30/6 הודיע בית החולים וולפסון כי למרות כל המאמצים נקבע מותו של הילד.

בעקבות האסון נעצרו על ידי המשטרה לחקירה 2 בעלי תפקידים בבריכה ודודו של הילד.



חובשי רפואת חירום במד"א יוסף ששון ומעוז ויברמן סיפרו:

"הובילו אותנו אל ילד ששכב מחוסר הכרה על שפת הבריכה והמציל מבצע בו פעולות החייאה בהדרכת מוקד 101 של מד"א. מיד המשכנו בפעולות החייאה מתקדמות שכללו עיסויים, הנשמות ומתן תרופות. העלינו אותו לניידת הטיפול הנמרץ ופינינו אותו לבית החולים תוך המשך ביצוע פעולות החייאה כשמצבו קריטי."


איתן שמיר חובש איחוד הצלה סיפר:

"כשהגענו למקום הילד שכב על שפת הבריכה, עוברי אורח סיפרו לנו כי הוא נמשה מהבריכה ללא הכרה. ביצענו בו פעולות החייאה ובהמשך הוא פונה בניידת טיפול נמרץ תוך כדי פעולות החייאה לבית החולים"

מהמרכז הרפואי וולפסון נמסר:

"בצער רב אנו מודיעים על פטירתו של הילד בן השש שהיה במצב אנוש לאחר שטבע בבריכה".



להצטרפות לוואטסאפ חדשות בת ים דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה