נערה בת 17מבת ים נהגה ללא רישיון נהיגה ופגעה במונית
הוריה של הנערה זומנו אל תחנת המשטרה ובסיומה תוזמן הנערה לבימ"ש בהתאם.

המשטרה עיכבה אמש בבת ים נערה בת 17 הנוהגת ללא רישיון תנועה כלל לאחר שבצעה פניית פרסה במקום אסור ופגעה במונית.
במסגרת המאבק חסר הפשרות של משטרת ישראל בנגע תאונות הדרכים למען ביטחון משתמשי הדרך קיימו אתמול שוטרי הרכבת הקלה של מחוז ת"א (הרק"ל), אכיפה מוגברת בעיר בת ים המתמקדות בעבירות תנועה מסכנות חיים ואלה המוגדרות בריונות כביש .
בתוך כך, שוטרי הרק"ל בדקו פרטי נהגת רכב בבת ים, לאחר שעפ"י החשד פגעה במונית ברחוב ניסנבאום כשבצעה פרסה במקום אסור, אז עלה במאגר המשטרתי, כי מעולם לא הוציאה רשיון נהיגה.
השוטרים עכבו את הנהגת- תושבת בת ים בת ה- 17 לחקירה ביחידת בוחני התנועה של מחוז ת"א, לצד זימון הוריה אל תחנת המשטרה ובסיומה תזומן לבימ"ש בהתאם.
להצטרפות לוואטסאפ חדשות בת ים דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
-
אורחאיך נותנים לה רכב ההורים21.06.21 11:02 תגובה
-
אורחמי נתן לה את הרכב? אם רכב של ההורים להחרים לחודש חודשיים ולקנוס אותם ואז יבינו21.06.21 11:06 תגובה
-
אורחזהו תוצאות של ברבריות ממשלת קודם ש עושים מה ש רוצים21.06.21 11:07 תגובה

מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות: