הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

סרטון: תושב בת ים פורץ לרכב וגונב מזוודת תכשיטים בשווי 100 אלף ש"ח

מרכב נוסף נגנבו כלי עבודה בשווי 40 אלף ש"ח

אבי בר

כתב אישום הוגש אתמול ע"י יחידת התביעות במחוז מרכז כנגד חשוד בהתפרצות לשני רכבים בחניון בניין בראשל"צ.


בתאריך 25.4.21 הוגשה בתחנת ראשל"צ תלונה ע"י תושבת העיר על התפרצות לשני רכבים שבבעלותה וגניבת רכוש רב מתוכם.


מחקירת המשטרה התברר כי שני הרכבים שחנו בסמיכות בחניון תת קרקעי בבניין מגורים ברח' סיטרמן בראשל"צ נפרצו ע"י שני חשודים, ומתוכם נגנב רכוש רב ויקר ערך שכלל כלי עבודה בשווי של כ-40 אש"ח ומזוודה שהכילה תכשיטים בשווי של כ-100 אש"ח.


בעבודה מאומצת תוך שימוש ביכולות ואמצעים טכנולוגיים ופורנזיים, הצליחו חוקרי המשטרה לזהות את החשוד בהתפרצויות והוא נעצר לחקירה.


מעצרו של החשוד, תושב בת ים בן 34, הוארך ע"י בית המשפט עד להגשת כתב אישום כנגדו וכן בקשה להארכת מעצרו עד תום ההליכים.


מצ"ב סרטון, קרדיט: דוברות המשטרה.




להצטרפות לוואטסאפ חדשות בת ים דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה