בן 17 מבת ים זרק רימון בבניין מגורים בראשון לציון
חקירת המשטרה שנפתחה בתחנת ראשל"צ בעקבות האירוע, הובילה להערכה כי הרקע להשלכת הרימון הוא סכסוך בין דייר המתגורר בבניין לבין וועד הבית.

הצהרת תובע הוגשה היום לבית המשפט כנגד שלושה חשודים באירוע השלכת רימון הלם בבניין מגורים בראשל"צ.
בתאריך 22.4.21 לפנות בוקר, התקבל דיווח במוקד המשטרה על רימון הלם שהושלך והתפוצץ בלובי הקומה הרביעית בניין מגורים ברח' דודו דותן בראשל"צ.
חקירת המשטרה שנפתחה בתחנת ראשל"צ בעקבות האירוע, הובילה להערכה כי הרקע להשלכת הרימון הוא סכסוך בין דייר המתגורר בבניין לבין וועד הבית.
בחקירה מורכבת ומאומצת תוך שימוש באמצעים טכנולוגיים ופורנזיים הצליחו החוקרים להשיג די ראיות כנגד שלושה חשודים במעורבות באירוע, כשאחד מהם הוא הדייר עצמו וחשוד נוסף הינו קטין.
שלושת החשודים (23 ראשל"צ, 26 קיסריה, 17 בת ים), נעצרו בשלבים שונים של החקירה ומעצרם הוארך מעת לעת עד להגשת הצהרת תובע היום על הכוונה להגיש נגדם כתב אישום בימים הקרובים וכן בקשה להארכת מעצרם עד תום ההליכים.
להצטרפות לוואטסאפ חדשות בת ים דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
- אורחAviKerendian בראשון לציון, ילד בן 17 מבת ים השליך רימון לעבר בניין מוקף תושבים10.05.21 16:03 תגובה
- אורחוהדייר שמתגורר בבנין עצמו וזה שמתגורר בקיסריה עליו אין שום11.05.21 10:12 תגובה
- אורחמה עם זה שמתגורר בקיסריה11.05.21 10:17 תגובה
- אורחרק שומעים בת ים ישר בכותרות , אבל האידיוט שהסתכסך עם השכן תושב ראש"לצ ועל האידיוט מקיסריה לא מדברים בכותרת, למה ???11.05.21 15:13 תגובה

מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות: