הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

בעלת עסק בבת ים נקנסה ב5000 ש"ח וקבלה צו סגירה לשבוע בעקבות אירוע רב משתתפים שהתקיים במקום

קרדיט: דוברות המשטרה

מערכת האתר

המשטרה הוציאה צו סגירה לעסק ברחוב בן גוריון בבת ים בשל אירוע רב משתתפים שהתקיים במקום בניגוד להנחיות משרד הבריאות.

משטרת ישראל הוציאה אתמול צו סגירה מנהלי לעסק ברחוב בן גוריון בבת ים וזאת לאחר שבמקום בילו יחדיו עשרות אנשים כשהם שותים, אוכלים ומעשנים נרגילות, בניגוד לתקנות ולצו בריאות העם שתכליתן לשמור על הציבור ולמנוע את הפצת נגיף הקורונה.

המשטרה קנסה את מפעילת המקום בדו"ח ע"ס 5000 ₪ ובהתאם לסמכותה בדין סגרה את המקום למשך 7 ימים (החל מ 2.12.2020 ועד לתאריך 8.12.2020, כולל).

משטרת ישראל ניצבת בחזית המאמץ הלאומי לבלימת המגפה, אולם כל אדם נושא באחריות ונדרש למלא אחר הנחיות משרד הבריאות, שהרי התנהגות הפרט משפיעה על בטחון כלל הציבור ובריאותו.



להצטרפות לוואטסאפ חדשות בת ים דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה