בת ים: רוכב אופנוע בן 32 נפצע בינוני מפגיעת רכב ברחוב שמעון הבורסקאי ופונה לבית החולים איכילוב

רוכב אופנוע כבן 32 נפצע באורח בינוני היום (יום ושעה לא צוינו במקור, דיווח ראשוני התקבל במד"א בשעה 14:10) מפגיעת רכב ברחוב שמעון הבורסקאי בבת ים.
צוותי הרפואה של איחוד הצלה ומד"א הוזעקו למקום. חובשים ופראמדיקים העניקו לרוכב טיפול רפואי ראשוני.
ממד"א נמסר כי התקבל דיווח במוקד 101 במרחב איילון בשעה 14:10 על התאונה. חובשים ופראמדיקים של מד"א פינו את הפצוע, גבר בן 32, לבית החולים איכילוב כשהוא במצב בינוני וסובל מחבלות בראש ובבטן.
מאיחוד הצלה נמסר כי צוותי הרפואה של הארגון העניקו טיפול רפואי לרוכב האופנוע. יצחק ומירב מוגרבי (בני זוג) ושמואל משולם, חובשים באיחוד הצלה, מסרו: "מדובר ברוכב אופנוע בן 32 שנפגע בתאונה עם מעורבות רכב פרטי, הענקנו לו טיפול רפואי ראשוני והוא פונה לבית החולים להמשך טיפול כשהוא במצב בינוני".
להצטרפות לוואטסאפ חדשות בת ים דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.