משרד החינוך יעניק לרשויות המקומיות תקציב של 1.5 מיליון ש"ח לקיום פעילויות חנוכה למשפחות המילואים
השבוע יצא משרד החינוך בקול קורא לרשויות המקומיות במסגרתו מחלקות הנוער יוכלו לקיים פעילות למשפחות על ידי הקמת מתחמי פנאי, פעילויות לילדים וסיוע בצרכים יומיומיים.

משרד החינוך יוצא בתוכנית לסיוע למשפחות המילואימניקים בהיקף 1.5 מיליון שקלים
התוכנית תופעל באמצעות מחלקות הנוער ברשויות המקומיות ותכלול הקמת מתחמי פנאי, פעילויות לילדים וסיוע בצרכים יומיומיים. התוכנית, שתוקצבה ב-1.5 מיליון שקלים, תופעל בהובלת מינהל חברה ונוער, תוך התאמה לצרכים המקומיים בכל רשות. במסגרתה יוקמו מתחמי פנאי, יתקיימו פעילויות לילדים ויינתן סיוע בצרכים יומיומיים כמו קניות.
מטרת התוכנית
חיזוק משפחות המילואים
תמיכה בפעילות הפגתית לילדים
חיבור בין בני נוער ברשות לילדים הצעירים
שר החינוך יואב קיש:
"מערכת החינוך נרתמת לסייע למשפחות המילואימניקים בתקופה זו. המהלך החשוב נועד להקל על ההתמודדות היומיומית של המשפחות בזמן שיקיריהן משרתים."
מנכ"ל משרד החינוך מאיר שמעוני:
"חיברנו יחד את מערכת החינוך, הרשויות המקומיות ובני הנוער המתנדבים כדי לתת מענה ממוקד לצורכי המשפחות. זהו צעד תומך בתקופה מאתגרת."
להצטרפות לוואטסאפ חדשות בת ים להצטרפות לוואטסאפ חדשות גבעתיים להצטרפות לוואטסאפ חדשות גדרה להצטרפות לוואטסאפ חדשות חולון להצטרפות לוואטסאפ חדשות יבנה להצטרפות לוואטסאפ חדשות נס ציונה להצטרפות לוואטסאפ חדשות פתח תקווה להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות להצטרפות לוואטסאפ חדשות רמת גן להצטרפות לוואטסאפ חדשות תל אביב-יפו להצטרפות לוואטסאפ חדשות מזכרת בתיה קריית עקרון והמושבים דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
- אורחומי מפרח שזה לא עוד פעילויות שמפעילים המקורבים? ושכבר נמאס מהם ומשעמם בלי שום ערך מוסף?16.12.24 20:06 תגובה
- אורחיש 118000 משפחות משרתי מילואים עם ילדים. בהנחה שלכל משפחה כזו יש רק ילד 1 )וזה לרוב לא נכון. יש יותר( אז מדובר בסבסוד של 12.5 שקלים לילד. ממש תודה למשרד החינוך שעושה כותרת ושיווק עצמי על גבם של משרתי המילואים.17.12.24 09:35 תגובה

מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות: