הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

סרטון אירוע הריסה לבניין בהרצל 74 בפתח תקווה: הבניין שנפגע מטיל במסגרת מבצע שומר חומות יוחלף ב-30 דירות חדשות

מערכת האתר
צילום כרמים - המינהלת להתחדשות
צילום כרמים - המינהלת להתחדשות

בשעה טובה ומוצלחת התקיים הבוקר אירוע הריסה להרצל 74, בניין שנפגע מטיל במסגרת מבצע שומר חומות הכולל 12 דירות קיימות. במקומן עתידות להיבנות 30 דירות חדשות.


כרמים, בשיתוף גורמי מנהל הנדסה, רתמה והובילה את התארגנות הדיירים וכן את ההיתכנות להוצאת הפרויקט מהכוח אל הפועל. מודים לכלל הגורמים העירוניים, הדיירים, ב"כ הדיירים והיזם על דרך ועשייה משותפת שמניבה פרי בימים אלו לטובת ביטחונם ורווחתם של הדיירים והסביבה.


לצפייה בסרטון האירוע, לחצו כאן.



צילומים:צילום כרמים - המינהלת להתחדשות עירונית של עיריית פתח תקווה

להצטרפות לוואטסאפ חדשות פתח תקווה להצטרפות לוואטסאפ חדשות מוסף נדל"ן דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה