למכירה דירת 3.5 חדרים גדולה במחיר 2,100,000 ש"ח במזרח רחובות, 90 מ"ר, חניה, מעלית. השכונה מעורבת וכוללת דתיים וחילוניים לפרטים: 055-432-2106.
מערכת האתר
26.03.24 21:37

למכירה דירת 3.5 חדרים גדולה במזרח רחובות, בשטח של 90 מ"ר. הדירה כוללת שני שירותים ומקלחת, מערכת מיזוג, מעלית וחניה רשומה בטאבו. כמו כן, ישנה מרפסת שירות גדולה עם מסתור לכביסה. הדירה ממוקמת בכיוון צפון-מערב והיא עורפית, עם נוף לחצר. היא נמצאת בקומה השביעית מתוך שמונה קומות בבניין. השכונה מעורבת וכוללת דתיים וחילוניים. מחיר הדירה הוא 2,100,000 ש"ח.
לפרטים נוספים ניתן ליצור קשר בטלפון: 055-432-2106.







להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות להצטרפות לוואטסאפ חדשות מוסף נדל"ן דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה







טוען כתבות נוספות...
אירעה שגיאה בטעינת הכתבות
מנסה לטעון שוב
מנסה לטעון שוב
אין עוד פוסטים
שיתוף
הצטרפו לקבלת החדשות
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
חדשות מוסף נדל"ן בוואטסאפ
דילים קופונים ומבצעים בוואטסאפ
נדל"ן למכירה במוסף נדל"ן בוואטסאפ
חדשות מוסף נדל"ן בפייסבוק
אפליקציה בחנות האפליקציות:
גלריית תמונות
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.