קבוצת יוסי אברהמי משיקה מכירה מוקדמת לפרויקט הבוטיק ארלוזורוב 57 ברמת גן: דירות 2 חדרים החל מ-2.893 מיליון שקל ודירות 4 חדרים החל מ-4.283 מיליון שקל

קבוצת יוסי אברהמי החלה במכירה מוקדמת של פרויקט הבוטיק ארלוזורוב 57 ברמת גן, עם מחירי התחלה של 2.893 מיליון שקל לדירות 2 חדרים ו-4.283 מיליון שקל לדירות 4 חדרים. הפרויקט מציע 59 יחידות דיור בתמהיל מגוון, הכולל דירות בנות 2, 3, 4 ו-5 חדרים, דירות גן ופנטהאוזים, עם תכנון אדריכלי מוקפד ומפרט טכני עשיר.
האדריכל גידי בר אוריאן, המתמחה במבנים לשימור ותכנון דירות אורבניות עכשוויות, אחראי על תכנון ועיצוב הדירות. יפה סדן, סמנכ"לית השיווק והמכירות של קבוצת יוסי אברהמי, מדגישה את הביקוש הגבוה לפרויקט כבר בשלב הפריסייל, בזכות מיקומו המנצח והקרבה לאמצעי תחבורה, מוסדות תרבות, בילוי ופארקים ירוקים.
הפרויקט ממוקם במרכז מטרופוליני שוקק, קרוב לתל אביב, גבעתיים ומוקדי העניין ברמת גן, ומציע נגישות תחבורתית מעולה. בקרבת מקום נמצאים מתחם הבורסה, מוסדות אקדמיים ותרבותיים כמו "שנקר", "בית צבי", תיאטרון היהלום, ועוד, כמו גם פארקים ומרכזי קניות.
במסגרת הפרויקט, קבוצת יוסי אברהמי משמרת מבנה עתיק בעל חשיבות היסטורית וערכית, כאשר חזית הבניין המקורית וחזית הצד ישומרו וישוחזרו, ובמקביל ייבנה אגף מודרני שישלב בין חדש לישן. המבנה המקורי, שנבנה בסוף שנות ה-20 של המאה הקודמת, היה מהמבנים הראשונים בעיר ונבנה עבור משפחת דצ'קובסקי, עם אלמנטים מהסגנון הבינלאומי.
להצטרפות לוואטסאפ חדשות רמת גן להצטרפות לוואטסאפ חדשות מוסף נדל"ן דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.