הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

ילד בן 11 נתפס נוהג ברכב

דיווחים חמים שלחו לוואטסאפ האדום 0-586-586-106 (חובה לציין קרדיט תמונות)

מערכת האתר



הבוקר במהלך פעילות שגרתית של צוות שוטרים שפעלו בכפר כנא, הופתעו השוטרים לראות ילד המתמרן בנסיעה כשגבר מכווין אותו בחנייה.

השוטרים שניגשו לבדוק את פשר העניין שמעו את ההסבר מאביו של הילד שטען שבניסיונותיו שלו להחנות את רכבו בנו בן ה-11 לא ידע להכווין אותו ולכן החליפו ביניהם את התפקידים וכעת האב מכווין את הילד בניסיונותיו להחנות .

השוטרים שלא התרשמו מכישורי הנהיגה של הילד ולא מכישורי ההכוונה של האב, עיכבו את האב (37 כפר כנא) לחקירה, תפסו את רכבו וזימנו אותו לשימוע להשבתה מנהלית של רכבו.

דובר המשטרה 
משטרת ישראל תמשיך לפעול בהסברה ובאכיפה בקרב החברה הערבית להוביל לשינוי תרבות הנהיגה במטרה להציל חיים ולשפר את הביטחון האישי של הציבור*.



להצטרפות לוואטסאפ חדשות חדשות ישראל דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה