הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

קהילת בית ספר רבין במזכרת בתיה חנכה את השביל החינוכי- פינת המורשת שהוקמה לזכרו של צור אלפי תלמיד בית הספר שנספה ב"אסון מכינת בני ציון שבנחל צפית"

את הרעיון הובילו התלמידים בשיתוף מנהלת בית הספר לשעבר, ארנה פרידמן , מורים, קהילת בית הספר והיישוב במטרה להקים מקום שבו התלמידים יוכלו ליהנות מהערכים שצור פעל על פיהם.

חנה קקיאשוילי
הדף של איתן הרפז
הדף של איתן הרפז

תיכון רבין במזכרת בתיה חנך את פינת המורשת להנצחת זכרו של צור אלפי ז"ל.

לפני כ4 שנים תלמידי תיכון רבין במזכרת בתיה החליטו כי הם רוצים להקים פינת מורשת בבית הספר אשר תהיה תהיה מושתתת על הערכים בהם האמין צור אלפי ז"ל. התלמידים החלו בהוצאת המיזם לפועל על ידי מבצע גיוס כספים שנענה בסיוע התושבים ותורמים.

את הרעיון הובילו התלמידים בשיתוף מנהלת בית הספר לשעבר, ארנה פרידמן , מורים, קהילת בית הספר והיישוב במטרה להקים מקום שבו התלמידים יוכלו ליהנות מהערכים שצור פעל על פיהם: אהבת הארץ, תרומה לקהילה ויוזמה אישית.

השבוע נסגר המעגל ובית הספר חנך את השביל החינוכי במעמד בני המשפחה, קהילת בית הספר ותושבים.




להצטרפות לוואטסאפ חדשות מזכרת בתיה קריית עקרון והמושבים דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה