ח"כ גדי יברקן לקח חלק בעצרת הזיכרון ליהודי אתיופיה שהתקיימה בקריית עקרון
ראש המועצה נשא דברים: "שמם וזכרם של הנספים חרוט בכל אחד ואחת מאיתנו, משפחות שלמות שעדיין זוכרות ומנציחות ומספרות את סיפורם של הילדים שלא יכלו למדבר, הקשישים שצעדו במסע ברגליים חשופות אך מחנות הפליטים בסודן לא הותירו להם כל סיכוי.

אתמול התקיימה עצרת הזיכרון ליהודי אתיופיה אשר נספו בניסיון לעלות לארץ ישראל.
בעצרת המכובדת והמרגשת נכחו: ח"כ גדי יברקן, ראש המועצה חובב צברי, מנכ"ל המועצה ניסן גז, סגן ראש המועצה אילן ירימי, רב הישוב יוסף בן דוד, קס מולה זריהון מנהיג העדה ביישוב, בת החן גזאל מ"מ וסגנית ראש המועצה ומחזיקת תיק קליטה ועליה, יו"ר הנהלת המתנס נועם אהרון, שושי בוגוש מנהלת המתנ"ס, חברי מועצה וחברי הנהלת המתנ"ס, משפחות הנספים, תושבים, נציגי תנועות הנוער ועוד.
ראש המועצה, חובב צברי נשא דברים:
"שמם וזכרם של הנספים חרוט בכל אחד ואחת מאיתנו, משפחות שלמות שעדיין זוכרות ומנציחות ומספרות את סיפורם של הילדים שלא יכלו למדבר, הקשישים שצעדו במסע ברגליים חשופות אך מחנות הפליטים בסודן לא הותירו להם כל סיכוי.
פרידה ומוות ללא שבעה, ללא קבר, ללא ההגעה לארץ המובטחת. הכאב והאובדן של הקהילה הינו עצום, הכאב הוא כאב של כולנו..."

להצטרפות לוואטסאפ חדשות מזכרת בתיה קריית עקרון והמושבים דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.