התלמידים טל מלכה (קדרון) וסתיו פלומפ (בית אלעזרי) מהמועצה האזורית ברנר קבלו את אות הפעיל המצטיין המחוזי של משרד החינוך
ראש המועצה האזורית דורון שידלוב בירך את השניים ואמר:" אנו גאים לארח את הטקס החשוב והערכי הזה במועצה שלנו ויותר מכל אנו גאים בפעילים המצטיינים שלנו, מהמועצה, טל מלכה מקדרון וסתיו פלומפ מבית אלעזרי אשר מייצגים את רוח וערכי המועצה.

כמדי שנה מינהל חברה ונוער - מחוז מרכז במשרד החינוך, מקיים טקס פעיל מצטיין מחוזי לנוער מתנדב מצטיין בתחומי הפעילות השונים – מעורבות חברתית, בקהילה, במתנ"ס ובבתי הספר.
בטקס שהתקיים אמש (שלישי), על ידי המארחת המועצה האזורית ברנר, קיבלו 56 בני נוער מצטיינים תעודת הוקרה על הצטיינות בפעילות חברתית. הזוכים באות ההצטיינות הינם קומץ שנבחר בקפידה מתוך כמות רבה של בני נוער מתנדבים וכיתות מתנדבות במחוז מרכז. באירוע נכחו מפקחים, מנהלי בתי ספר, מנהלי מחלקות חינוך וראשי רשויות.
למועצה האזורית ברנר היו 2 נציגים שקבלו את אות הפעיל המצטיין:
טל מלכה ממושב קדרון
בנימוקים לבחירה נכתב:
טל אחראית על פעילויות רבות לכלל הגילאים במושב , חניכה ומדריכה בתנועת הנוער. במהלך השנים, הדריכה טל שכבות שונות ובנוסף,לקחה חלק פעיל בכלל הפעילויות ההתנדבותיות ביישוב ובמועצה. השנה, טל פעילה כמלוות צוות פעילים ביישוב, אשר יוזם, מארגן ומתפעל את הפעילויות לבני הנוער. במסגרת תפקידה של טל, היא אחראית על ליווי והדרכת חבריה במילוי תפקידם כגון: הפקת האירועים הקהילתיים, חיזוק הקשרים בין הצוותים ביישובים האחרים במועצה וחיזוק מעמדו של הנוער ביישוב. את כל אלה עושה טל במסירות, בצניעות ובשקט נפשי מעורר השראה.
סתיו פלומפ מבית אלעזרי
בנימוקים לבחירה נכתב
סתיו מתנדב בתנועת הנוער . במסגרת תפקידו מלווה את המתנדבים שאינם מדריכים, מארגן ומנהיג פעילויות שיא ואירועים במסגרת הפעילות של התנועה במושב ובמועצה.
סתיו מהווה מודל לחיקוי עבור בני ובנות הנוער בשכבת גילו ובשכבות הצעירות יותר. הוא פועל באופן ערכי, אכפתי, מוסרי ורואה את טובת הקהילה והזולת לפני הכל. סתיו תמיד מתנדב ראשון ומושך אחריו מתנדבים נוספים, הוא משרה אווירה נעימה של עשייה ללא פשרות ותמיד שואף למצוינות, למקצועיות וללקיחת אחריות. בהובלתו, התקיימו אירועי קהילה ונוער שונים ומגוונים בשנים האחרונות וביניהם חגיגות יום העצמאות הקהילתיות במושב וטיול הנוער הראשון במושב. סתיו פועל ליצירת קשרים חברתיים טובים,חשוב לו שכולם יהיו ביחסים טובים והוא פועל ליישוב סכסוכים. סתיו מהווה דוגמה אישית –משקיע את כל הזמן, שהוא יכול, בפעילות הקהילתית והחברתית ומייצר נורמות חברתיות חיוביות ומשמעותיות בסביבתו.
ראש המועצה דורון שידלוב בירך את השניים ואמר:
" אנו גאים לארח את הטקס החשוב והערכי הזה במועצה שלנו ויותר מכל אנו גאים בפעילים המצטיינים שלנו, מהמועצה, טל מלכה מקדרון וסתיו פלומפ מבית אלעזרי אשר מייצגים את רוח וערכי המועצה.
להצטרפות לוואטסאפ חדשות מזכרת בתיה קריית עקרון והמושבים דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.