הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

ראש המועצה, גבי גאון במסר לתושבי שכונת בר לב במזכרת בתיה: לא קיימים שיקולים פוליטיים בבחירת אזורי עבודות הפיתוח ברחובות השכונה

לאחרונה קבלה המועצה פניות רבות של תושבים אשר ביקשו לדעת מדוע ברחובות בהם הם מתגוררים לא מבוצעות עבודות הפיתוח. ראש המועצה ביקש את סבלנות התושבים וביקש להפסיק לפנות בנושא כי העבודות יבוצעו בכל מקום אשר צריך.

חנה קקיאשוילי
עבודות בשכונת בר לב
עבודות בשכונת בר לב


בישיבת המועצה שהתקיימה אמש, עדכן ראש המועצה גבי גאון את חברי המועצה והתושבים על נושאים שונים שנמצאים על סדר היום של המועצה. בין העידכונים היו עבודות הפיתוח בשכונת בר לב. גאון מסר כי העבודות נמצאות בעיצומן, והקבלנים החלו לעבוד בשיא המרץ. לאור זאת התייחס גאון לפניות רבות של תושבי השונה, אשר מתלוננים מדוע העבודות לא מתבצעות ברחובות שלהם וביקש להבהיר באופן ברור כי אין שיקולים פוליטיים/פרטיים בבחירת אזורי העבודות. לטענתו מהנדסת ומנכ"לית המועצה פועלות יחד איתו על מנת לבצע את העבודות על פי שיקוליים מקצועיים עם אנשי המקצוע והתוכניות על פי לוחות הזמנים שנקבעו. ראש המועצה ביקש את סבלנות התושבים ופנה לתושבים בבקשה לא לפנות יותר בנושא למועצה כי הכל יטופל במלוא הקצב ובסוף יגיעו לכולם.

צילום: המועצה המקומית מזכרת בתיה




להצטרפות לוואטסאפ חדשות מזכרת בתיה קריית עקרון והמושבים דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה