תושבי קריית עקרון נהנו מחגיגות העירקיאדה ה-3 שהתקיימה במתנ"ס בהשתתפות הזמרים לילה ועזיז ג'אלל
האירוע התקיים במסגרת אירועי עדות ישראל שמקיימת המועצה במהלך השנה בשיתוף המתנ"ס על מנת לתת ביטוי רב תרבותי לתושביה. בין אורחי האירוע מקימת דף הפייסבוק "משמרים את השפה העיראקית"

השבוע התקיימה בקריית עקרון העירקיאדה השלישית במספר, מועצת קריית עקרוןי החליטה על מסורת קרוב לבבות בין תושבי היישוב לכל קהילה, והפעם היה תורם של הקהילה העיראקית לספר ולשתף את התושבים על התרבות הענפה מארצות מוצאם, ולהתפאר במאכלים המסורתיים.
הערב התקיים באולם מתנ"ס המועצה בניצוחה של סגנית ראש המועצה בת החן גאזל, הממונה על אירועי התרבות בישוב. במסגרת התוכנית הופיעה הזמרת לילה שהקפיצה את הקהל בריקודים והמשיך בהצגה של מנשי ונזימה מבית היוצר של אברהם רחמים. בסוף הערב הופיע הזמר עזיז ג'אלל שהנעים בשירים מפורסמים ליוצאי קהילת בבל.
הערב כלל שירים ריקודים ושפע של כיבוד אותנטי מבית. בין האורחים כיבדו בנוכחותם מקימת דף הפייסבוק "משמרים את השפה העיראקית" שמונה 70,000 חברים.
ראש המועצה חובב צברי:
"הרעיון להפגיש בין הקהילות השונות בקריית עקרון הוא רעיון מקסים שמאד מתאים לקריית עקרון השומרת מזה שנים על צביון קהילתי מיוחד במינו. אני רואה חשיבות רבה בשמירה על המרקם הייחודי זה שקיים בקרית עקרון, זוהי הזדמנות מצוינת להנחיל לדור הצעיר את מסורת הקהילות בדתות השונות. תודה לבת-החן גזאל סגנית ראש המועצה, יו"ר הנהלת המתנ"ס משה לוי ולמנהל המתנ"ס דוד צור ותודה לכל מי שהגיע והשתתף בערב זה והרוויח ערב שכולו מסורת של קהילת עיראק שהגיעה מבגדד ומוסול המפוארת, יש לנו קהילה משפחתית איכותית "
להצטרפות לוואטסאפ חדשות מזכרת בתיה קריית עקרון והמושבים דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.