הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

פגיית בית החולים קפלן התחפשה לרגל החג והפכה את התינוקת לגיבורי על

חנה קקיאשוילי
קרדיט: גלעד שעבני.
קרדיט: גלעד שעבני.

גיבורי העל הקטנטנים של פגיית קפלן חגגו פורים – עם כוכבים ששומרים עליהם מכל הלב

בפגיית המרכז הרפואי קפלן מקבוצת כללית, חגגו את פורים השנה בדרך מרגשת במיוחד: הפגים הקטנטנים התחפשו לגיבורי על, והוריהם יחד עם הצוות הרפואי היו הכוכבים שמלווים ושומרים עליהם במסירות אין קץ.

את הפעילות המיוחדת יזמה שלומית כהן, מרפאה בעיסוק בפגייה, שהכינה במו ידיה גלימות קטנטנות לפגים המתוקים, שהפכו באחת לסופרמנים, וונדר-וומנים ושאר גיבורים צבעוניים.

המחלקה כולה התמלאה באווירה חגיגית, עם תחפושות, קישוטים והרבה רגעים של חיוך, חום ותקווה להורים המלווים את תינוקותיהם במסעם המיוחד.


ד"ר כלנית הרשקוביץ שפורן, מנהלת מחלקת ילודים ופגים במרכז הרפואי קפלן:

הפגים שלנו הם גיבורי העל האמיתיים – קטנים בגודל, אבל עצומים בכוחם וברוחם. חשוב לנו להכניס למחלקה אווירת חג, כי לשמחה יש כוח מרפא. היא מחזקת את תחושת הביטחון של ההורים, משפרת את החוויה שלהם ואף תורמת להתפתחות התינוקות. פורים הוא הזדמנות נפלאה לחגוג את כוחם של הפגים ואת האהבה האינסופית של ההורים והצוות המטפל שמלווים אותם במסירות.”




באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה