הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

תאונת דרכים קשה בכביש 411 סמוך למחלף חולדה: שני פצועים במצב קשה פונו לבית החולים

מערכת האתר

דיווח על תאונת דרכים קשה בכביש 411 סמוך למחלף חולדה

בשעה 08:13 התקבל דיווח במוקד 101 של מד"א במרחב איילון על תאונת דרכים בין שני כלי רכב בכביש 411 סמוך למחלף חולדה. חובשים ופראמדיקים של מד"א העניקו טיפול רפואי במקום ופינו לבית החולים קפלן גבר כבן 50 במצב קשה עם חבלות בגפיים. במקום טופל פצוע נוסף במצב בינוני עד קשה.

עדכון נוסף:

בהמשך התקבל עדכון כי בתאונה נפגעו גבר כבן 50 ואישה כבת 20, שניהם במצב קשה ובהכרה, עם חבלה רב מערכתית. סגן מנהל מרחב איילון, פראמדיק זיו קליינברט, יחד עם פראמדיק מד"א יוסף שילה וחובש מד"א גרשון לוצקין, מסרו: "מדובר בתאונת דרכים קשה בין שני כלי רכב. כשהגענו למקום ראינו את שני הפצועים לכודים ברכב כשהם בהכרה וסובלים מחבלות בגופם. במקביל לפעולות החילוץ של לוחמי האש, הענקנו לפצועים טיפול רפואי שכלל מתן טיפול תרופתי, חבישות, עצירת דימומים ולאחר מכן פינינו אותם בניידות טיפול נמרץ של מד"א לבית החולים קפלן, כשמצבם קשה ויציב."





להצטרפות לוואטסאפ חדשות מזכרת בתיה קריית עקרון והמושבים דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה