סרטון - שוטרי תחנת לב תל אביב פשטו על מעבדת גידול דגים מסוכנים במגדל יוקרה בתל אביב
שוטרי תחנת לב תל אביב במרחב ירקון ובלשי ימ״ר מג"ב מרכז פשטו על מעבדת גידול דגים אקזוטיים מסוכנים והאסורים לגידול במגדל יוקרה בתל אביב – עשרות דגים נתפסו, חשוד עוכב במקום
בפעילות יזומה ומשותפת של שוטרי תחנת לב תל אביב במרחב ירקון ובלשי מג"ב ימ״ר מג״ב מרכז אתמול (ה') פשטו הכוחות על דירה ומשרד שהוסב למעבדת גידול דגים במגדל יוקרה ברחוב מנחם בגין בתל אביב.
במהלך החיפוש, שבוצע על פי צו בית משפט, אותרו במקום 58 דגים מסוג "טריגון" במגוון תתי-סוגים וגילאים. הדגים הוחזקו באקווריומים שונים, בניגוד לחוק האוסר על גידול, סחר, ייבוא והפצה של מינים אלו בשל מסוכנותם והיותם מינים מוגנים.
החשוד, תושב המקום בן 79 עוכב ולמקום זומנו פקחי רשות הטבע והגנים אשר המשיכו בטיפול בדגים לצורך העברתם למקלט מתאים.
המשטרה תמשיך לפעול בנחישות נגד עבירות הנוגעות לגידול והפצת חיות מוגנות, תוך שמירה על ביטחון הציבור ועל חוקי השמירה על הטבע.
סרטון:




צילומים:דוברות המשטרה
להצטרפות לוואטסאפ חדשות תל אביב-יפו להצטרפות לוואטסאפ חדשות מוסף נדל"ן דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה



מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.