הרצאה מרתקת עם קרן אגם "נשואה למאפייה", בקניון עופר רמת אביב ב-9/4: סיפורה האישי על הדרך שעברה מילדותה ועד להפיכתה לבלוגרית מצליחה בתחום הקולינריה

קניון עופר רמת אביב מציג: הרצאה מרתקת עם קרן אגם
במסגרת סדרת מפגשי תרבות אינטימיים, קניון עופר רמת אביב מזמין את הציבור להרצאה ייחודית ומעוררת השראה עם קרן אגם, בלוגרית ומשפיענית מובילה בתחום הקולינריה. ההרצאה תתקיים ביום רביעי, 9 באפריל 2025, בשעה 19:30, במסעדת "אלברט" שבקומת הכניסה בקניון.
קרן אגם, הידועה בכינויה "נשואה למאפייה", תשתף את סיפורה האישי על הדרך שעברה מילדותה ועד להפיכתה לבלוגרית מצליחה. בהרצאה תדון אגם בנושאים כמו השפעת עולם הדיגיטל על חייה, תחזוקת עוקבים ברשתות החברתיות, התמודדות עם חוסר ביטחון, והתחלת קריירה מצליחה.
מחיר כרטיס להרצאה הוא 85 ש"ח, וכולל כיבוד קל, חניה חופשית, והשתתפות בהרצאה. ניתן לרכוש כרטיסים דרך אפליקציית MY OFER בקישור הבא: https://myofer.co.il/deals/2000861.
קרדיט תמונה: צילום אפיק גבאי
קרדיט תמונה: צילום אפיק גבאי
קרדיט תמונה: צילום אפיק גבאי
קרדיט תמונה: צילום אפיק גבאי
צילום: צלם עומרי אמסלם
להצטרפות לוואטסאפ חדשות תל אביב-יפו דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה




מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.