הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

תיכון שמיר בתל אביב יוזם את פרויקט "קיר האחדות" לקראת יריד האביב הקהילתי ב-3 באפריל: תלמידי בית הספר, הצוות החינוכי וחברי הקהילה יטביעו את כפות ידיהם בצבע על הקיר, ויוסיפו משפט נבחר המסמל את רוח האחדות והקהילתיות

מערכת האתר
צילום מתוך דף הפייסבוק תיכון שמיר תל אביב
צילום מתוך דף הפייסבוק תיכון שמיר תל אביב

תיכון שמיר בתל אביב-יפו יזם פרויקט חדש ומרגש בשם "קיר האחדות" שמטרתו לחזק את הקשר עם הקהילה המקומית. המיזם, שהחל לרגל יום המעשים הטובים, ימשיך במסגרת יריד האביב הקהילתי שיתקיים ביום חמישי, 3 באפריל.

במסגרת הפרויקט, הקיר שמול בית הספר, המשמש כגדר של אתר בנייה, נצבע בצבע בסיס אחיד. לאחר מכן, תלמידי בית הספר, הצוות החינוכי וחברי הקהילה יטביעו את כפות ידיהם בצבע על הקיר, ויוסיפו משפט נבחר המסמל את רוח האחדות והקהילתיות: "תתארו לכם עולם יפה, פחות עצוב ממה שהוא ככה".

תודה לצוות החברתי ולכל השותפים על תרומתם להצלחת המיזם. הציבור מוזמן להשתתף ביריד האביב וליהנות מהפעילויות המגוונות.





להצטרפות לוואטסאפ חדשות תל אביב-יפו דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה