הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

נתיבי תחבורה ציבורית ושבילי אופניים חדשים נפתחו ברחובות שלבים ואליפלט בתל-אביב-יפו

מערכת האתר
לביא תצלומי אוויר, באדיבות נתיבי איילון
לביא תצלומי אוויר, באדיבות נתיבי איילון

משרד התחבורה, עיריית תל-אביב-יפו וחברת נתיבי איילון ממשיכים בפיתוח התחבורה הציבורית בעיר:

נתיבי תחבורה ציבורית ושבילי אופניים חדשים נפתחו לתנועה ברחובות שלבים ואליפלט, בין דרך קיבוץ גלויות לרחוב אילת בתל-אביב-יפו. הפרויקט, שמטרתו לשפר את התחבורה הציבורית בעיר, כולל גם שדרוג המרחב העירוני, נטיעת עצים חדשים, חידוש תשתיות והתקנת ריהוט רחוב.

הנתיבים החדשים, באורך של כ-1.4 ק"מ, מחברים את חלקו הדרומי של רחוב שלבים לנתיבי תחבורה ציבורית קיימים, ומאפשרים לתושבי העיר ולמבקרים להתנייד בקלות וביעילות. בנוסף, נסללו שבילי אופניים דו-סטריים ובטיחותיים.

שעות פעילות הנת"צים: ימים א'-ה' בין השעות 05:00-21:00, ובימי ו' בין השעות 05:00-17:00. בשעות אלו לא תתאפשר נסיעת כלי רכב פרטיים בנתיבים.




צילומים:לביא תצלומי אוויר, באדיבות נתיבי איילון

להצטרפות לוואטסאפ חדשות תל אביב-יפו דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה