הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

סדנה להכנת תחפושות לילדים בגילאי שנה עד ארבע במרכז הקאנטרי הקהילתי ארלוזורוב 97 בתל אביב-יפו

מערכת האתר
צילום מתוך דף הפייסבוק ארלוזורוב 97 -
צילום מתוך דף הפייסבוק ארלוזורוב 97 -

מרכז הקאנטרי הקהילתי ארלוזורוב 97 בתל אביב-יפו מזמין את הציבור להשתתף בסדנה ייחודית להכנת תחפושות לילדים בגילאי שנה עד ארבע. הסדנה תתקיים בקרוב ותאפשר למשתתפים ליצור תחפושות מקוריות ומיוחדות.

במהלך הסדנה, כל משתתף יוכל לבחור אחת מהתחפושות הבאות: חד קרן, חתול, פלמינגו, פרפר או רקדן/ית. המשתתפים מתבקשים להביא בגד גוף או חולצה וטייץ או טרנינג בצבע אחיד שישמשו כבסיס לתחפושת. אין צורך בידע קודם בתפירה, שכן במקום תעמוד עמדת תפירה מאוישת על ידי תופר מקצועי שיסייע בהכנת התחפושת לפי העיצוב האישי של המשתתפים.

בנוסף, יוקם דוכן חומרים יצירתי עם שלל קישוטים להשלמת התחפושת. ההשתתפות בסדנה היא ללא עלות, אך מותנית בהרשמה מראש. להרשמה, יש להיכנס לקישור הבא: https://www.coing.co/u/0979788746.

זוהי הזדמנות נהדרת לבלות זמן איכות עם הילדים וליצור יחד תחפושות ייחודיות לקראת חג הפורים.



להצטרפות לוואטסאפ חדשות תל אביב-יפו דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה