הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

המשרד להגנת הסביבה הטיל עיצומים כספיים של מעל 600 אלף ש"ח על 2 תחנות דלק ברמת גן ובבני ברק בגין היעדר רישום נתוני ניטור

מערכת האתר
צילום מתוך דף הפייסבוק המשרד להגנת הסביבה
צילום מתוך דף הפייסבוק המשרד להגנת הסביבה
המשרד להגנת הסביבה הטיל עיצומים כספיים בסך כולל של 611 אלף שקל על שתי תחנות דלק - סונול רימונים בבני ברק ודור אלון מסובים ברמת גן. הסיבה לעיצומים היא היעדר רישום נתוני הניטור הרציף של מערכת מישוב אדי דלק, אי שמירת הנתונים ואי מסירתם לממונה. במהלך סיורי פיקוח בתחנות הדלק "סונול רימונים" בבני ברק ו"דור אלון מסובים" ברמת גן, לא נמצא רישום של נתוני ניטור רציף של מערכת הבקרה האוטומטית המנטרת את פעילות מערכת השבת האדים.

היעדר רישום נתוני הניטור פוגע ביכולת הפיקוח על תקינות מערכת מישוב אדים ומערכת הבקרה, ומעלה חשש כי אנשים המתגוררים או שוהים בסמוך לתחנה עלולים להיחשף לחומרים מסוכנים ורעילים הנפלטים מאדי הדלק מפעילות התחנה. מנהל אגף תחבורה במשרד להגנת הסביבה, רן רייז, ציין כי "תחנות תדלוק המנפקות דלק בנזין ללא מערכות מישוב אדים תקינות על כל מרכיביה, כפי שנדרש בתקנות בנושא מישוב אדים, חושפות את הציבור לפליטות אדי דלק רעילים ומסרטנים ולכן הטלנו עליהן עיצום כספי".

לקריאה נוספת: לחצו כאן.

להצטרפות לוואטסאפ חדשות רמת גן דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה