קבוצת הילדות כיתות ז' של מכבי ארזים רמת גן בכדוריד זכתה באליפות
מערכת האתר
23.06.24 09:07

צילום מתוך דף הפייסבוק מכבי ארזים רמת גן
שבוע מרגש נחתם במכבי ארזים רמת גן בכדוריד עם צלחת אליפות שלישית - של קבוצת הילדות כיתות ז' במחוז מרכז! אחרי שביום ראשון קבוצת הילדות-נערות כיתות ח' הניפה צלחת, ולמחרת הגיעה תורה של קבוצת הנערות ט' (שגם השלימה זכייה בדאבל אחרי זו בגביע המדינה) - שתיהן תחת הדרכתו של אלדד חפץ - היום הגיע תורה של קבוצת ילדות ז' בהדרכת ויקה גורוזובסקי, שזכו באליפות מחוז מרכז. לגמרי טריפל מתוק שמראה שיש עתיד ורוד למועדון הנשים.
הבנות הנפלאות סיימו את העונה עם 11 ניצחונות והפסד בודד, והקדימו את מכבי פתח תקווה שסיימו באותו מאזן נקודות. נתון מעניין הוא ששני המפגשים בין מכבי הארזים למכבי פ"ת הסתיימו בהפרש של 4 שערים, עם ניצחון של כל אחת מהקבוצות, אבל ביחס השערים הכללי המאזן של מכבי הארזים היה טוב יותר ובאופן משמעותי. ההכרעה הושגה אמש עם הניצחון על הפועל קרית אונו, והיום באופן רשמי כאשר מכבי פ"ת שיחקה.
להצטרפות לוואטסאפ חדשות רמת גן דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
טוען כתבות נוספות...
אירעה שגיאה בטעינת הכתבות
מנסה לטעון שוב
מנסה לטעון שוב
אין עוד פוסטים
שיתוף
הצטרפו לקבלת החדשות
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
חדשות רמת גן בוואטסאפ
דילים קופונים ומבצעים בוואטסאפ
נדל"ן למכירה ברמת גן בוואטסאפ
חדשות רמת גן בפייסבוק
אפליקציה בחנות האפליקציות:
גלריית תמונות
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.