שלושה מתושבי רמת גן - סגן א', סמל מ' ורב"ט ל' - בין מצטייני הנשיא; ראש העיר יזמינם להענקת מענק הצטיינות עירוני

שלושה מתוך מצטייני נשיא המדינה לשנה זו הם תושבי רמת גן: סגן א', סמל מ' ורב"ט ל'. שמותיהם המלאים אסורים לפרסום.
סגן א' משרת כקצין טכני ביחידת האחזקה האווירית 22 בחיל האוויר. הוא נולד למשפחה חרדית אורתודוקסית ובחר להתגייס לעתודה אקדמית לאחר שהשלים בחינות בגרות. במקביל לשירותו הצבאי, סגן א' מתנדב במד"א כנהג אמבולנס ופעיל בפרויקט לשילוב חרדים בצה"ל ולעידוד הגיוס במגזר החרדי.
סמל מ' משרתת כמפקדת תצפיתניות בגדוד 636. היא חיילת בודדה, שאביה מתגורר בפילדלפיה ואמה בבלרוס. סמל מ' בחרה לעלות לישראל ולהתגייס לצה"ל, מתוך אמונה שעל כולם להתגייס ושהגיוס הוא זכות גדולה. היא מציינת כי התקופה האחרונה עמוסה ומבצעית, אך היא רואה בתפקידה שליחות.
רב"ט ל' משרתת כסמלת מבצעים במרכז טילים ותחמושת. היא שכלה את אביה, אבי חסדאי ז"ל, שנרצח בחוף זיקים על ידי מחבלי חמאס במתקפת הטרור של השבעה באוקטובר. בעת האירוע, רב"ט ל' שהתה בחמ"ל וקיבלה דיווחים על החדירה לחוף בזמן אמת, ומאוחר יותר גילתה שאביה היה בין הנרצחים במקום. היא משתפת כי ההתמודדות עם האובדן קשה, אך משפחתה נותרה חזקה.
ראש עיריית רמת גן, כרמל שאמה הכהן, הודיע כי בכוונתו להזמין את שלושת המצטיינים על מנת להעניק להם את הכבוד הראוי ואת מענק המצטיינים שעיריית רמת גן מעניקה לחיילים מצטיינים תושבי העיר, המהווים מודל לחיקוי ומקור השראה.
להצטרפות לוואטסאפ חדשות רמת גן דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.