הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

הושחת הפסנתר למען החטופים! עיריית רחובות מגנה בחומרה את השחתת מתחם פסנתר הרחוב שנצבע בצהוב למען השבת החטופות והחטופים והוקדש לאלון אהל, פסנתרן מוכשר בן 23 שנחטף לעזה ב-7 באוקטובר

מערכת האתר

עיריית רחובות מגנה בחומרה רבה את מעשה הוונדליזם הנפשע שבוצע על ידי אלמונים, אשר השחיתו את השלט שהוצב על הפסנתר הצהוב בגן המגינים, עם הכיתוב באנגלית "you are not alone". פסנתר זה, שנצבע בצהוב כסמל לתקווה ולמאבק להשבת החטופים, הוקדש לאלון אהל, פסנתרן מוכשר בן 23 שנחטף לעזה ב-7 באוקטובר.


מעשה זה מהווה פגיעה חמורה ברגשות משפחות החטופים, בקהילת רחובות כולה, ובערכי הסולידריות והאחדות שהעירייה מבקשת לקדם בעיר. הפסנתר הצהוב מסמל את התקווה והאמונה בשובם של כל החטופים, ביניהם נמרוד כהן, בן עירנו היקר.


עיריית רחובות תפעל במהירות לתיקון הנזק ולהשבת השלט למקומו, כחלק ממחויבותה המתמשכת להעלאת המודעות להשבת החטופות והחטופים.






להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה