בית ספר סמילנסקי ברחובות חנך את גינת נילי לזכרה של אשת החינוך והמורה נילי מזור ז"ל
אפרת אלון מנהלת בית הספר: "נילי ז"ל שותפה אמיתית הרואה קודם את האדם מולה ואחר כך את כל השאר. עלינו להנציח אותה בדרך שלה, עם הטבע, עם ציוץ הציפורים ועם החיות של לבלוב ופריחה".

זוכרים את נילי מזור ז"ל
השבוע התקיימה בבית ספר סמילנסקי רחובות, חנוכת "גינת נילי" - גינה מזמינה לציפורים לזכרה של נילי מזור. מורה, מדריכה מחוזית למדעים, אשת חינוך אהובה, מוערכת ופורצת דרך. הגינה הוקמה כמיזם השארת חותם של תלמידי תוכנית אמירים בוגרי בית הספר בהובלת המורה עידית שטיגל קוריאט. הטקס המרגש התקיים במעמד המשפחה, חברים מפקחי משרד החינוך בעבר ובהווה ונציגי הרשות.
על מיזם הקמת הגינה: הגינה הוקמה על מנת למשוך ציפורים לחצר בית הספר וזאת באמצעות שתילת צמחים המושכים אותם. לגינה הוסיפו מקור מים, תיבת קינון ומתקני האכלה למשיכת זנים שונים של ציפורים.
אפרת אלון מנהלת בית הספר:
"נילי ז"ל שותפה אמיתית הרואה קודם את האדם מולה ואחר כך את כל השאר. עלינו להנציח אותה בדרך שלה, עם הטבע, עם ציוץ הציפורים ועם החיות של לבלוב ופריחה"
להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
- אורחממשיכים למחוק תגובות ???.26.06.24 18:42 תגובה

מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות: