השחקן דימיטריוס טרידוול חתם במועדון מכבי רחובות כדורסל
בעונה האחרונה שיחק בהפועל חבל מודיעין ובמכבי רמת גן איתה עלה לליגת העל

מועדון מכבי רחובות בכדורסל הודיע על החתמתו של דימיטריוס טרידוול.
טרידוול (31 ,2.01) ששיחק בעבר בנאנטר הצרפתית, איתה הגיע לחצי גמר ליגת האלופות של פיב”א, ולישראל הגיע בעונת 2015/16 כששיחק בהפועל גלבוע/גליל איתה עלה לליגת העל.
בעונת 17/18 שיחק בהפועל אילת והעמיד בה ממוצעים של 13.4 נקודות ו-9.2 ריבאונדים למשחק. נתון זה העניק לו בסיום אותה עונה את תואר מלך הריבאונדים של ליגת העל.
בעונת 19/20 שיחק בשורות הפועל תל אביב בה השיג ממוצעים של 9.8 נקודות ו-8.8 ריבאונדים למשחק.
בעונה האחרונה פתח טרידוול במדי הפועל חבל מודיעין ושוחרר לאחר 7 מחזורים ועבר למכבי רמת גן איתה עלה לליגת העל וסיים את העונה עם ממוצעים של 13.7 נקודות ו 12.6 ריבאונדים למשחק.
מאמן הקבוצה, קובי חסון:
אני מאוד שמח על ההחתמה של טרידוול. היה לי חשוב להביא זר עם ניסיון מוכח בליגה. החתמתו של טרידוול הינה תוספת משמעותית לסגל. שיהיה לכולנו בהצלחה ועונה מהנה.
להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
- אורחבהצלחה08.08.23 20:47 תגובה

מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות: