אילנית לוי נבחרה לפרזנטורית של רשת הסופרים חצי חינם
אילנית לוי: ״בתור מישהי שקונה כמעט כל שבוע בסופר, אני מאוד אוהבת לארח את המשפחה והחברים בארוחות שישי עם אוכל טוב שמסמל עבורי בית, ולכן החיבור עם חצי חינם, רשת משפחתית שמחוברת מאוד לקהל הלקוחות שלה, הרגיש מהרגע הראשון נכון וטבעי. אני שמחה להתחיל את דרכינו המשותפת ולהוביל יחד ערכים של טריות, איכות והוגנות".

אילנית לוי נבחרה לפרזנטורית של רשת חצי חינם
רשת חצי חינם מודיעה על בחירתה באילנית לוי לפרזנטורית החברה. לוי תשתלב בפעילות. הפרסומית של חצי חינם ותככב בקמפיינים טלוויזיוניים ודיגיטליים ובמגוון במות שיווקיות.
אילנית לוי, 40, מנחת טלוויזיה, שחקנית ודוגמנית, נבחרה לפרזנטורית של רשת חצי חינם ובימים אלה מצטלם קמפיין ראשון בכיכובה. רשת חצי חינם, אחת מרשתות השיווק הבולטות בישראל, מובילה את ענף הקמעונאות בכל הקשור לחוויית הקניה, איכות וטריות המוצרים וכל זאת במחירים הוגנים שמתאימים לכל כיס. מהרשת נמסר שהחיבור בין חצי חינם לאילנית לוי הרגיש טבעי ונכון מתוך ערכים משותפים ורצון להעביר מסרים של איכות וחוויית קניה בגובה העניים ולכל ציבור הלקוחות בישראל.
יש לציין כי בעתיד אמור להיפתח סניף של הרשת ברחובות בקניון אמריקן סיטי לשעבר אותה רכשה הרשת לפני מספר שנים.
אילנית לוי:
״בתור מישהי שקונה כמעט כל שבוע בסופר, אני מאוד אוהבת לארח את המשפחה והחברים בארוחות שישי עם אוכל טוב שמסמל עבורי בית, ולכן החיבור עם חצי חינם, רשת משפחתית שמחוברת מאוד לקהל הלקוחות שלה, הרגיש מהרגע הראשון נכון וטבעי. אני שמחה להתחיל את דרכינו המשותפת ולהוביל יחד ערכים של טריות, איכות והוגנות".
אורית שלום בג, סמנכ"לית שיווק וסחר ב"חצי חינם":
צילום: ענבל מרמרי
"אנחנו שמחים מאוד על הצטרפותה של אילנית לוי למשפחת חצי חינם. אנו רואים באילנית לוי דמות נשית מובילה, משפיעה, מוכשרת וכמי שתוכל לייצג את הרשת בצורה הטובה והאותנטית ביותר".
להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
- אורחאילנית לוי משדרת יושר והרבה יופי אין ספק שגרירה הכי מתאימה לשיווק מוצלח20.07.23 13:06 תגובה
- אורחתודה למשפחה שמשבחת.....22.07.23 20:19 תגובה
- אורחמהממת וראויה21.07.23 14:01 תגובה
- אורחאישה מבוגרת. עדיף שיביאו את רותם סלע.21.07.23 16:27 תגובה
- אורחאילנית מדהימה ,גוף חטוב וסקסי,יכולה להיות פרזנטורית של כל חברה מןבילה,אך אינה מתאימה להיות מגישה בטלויזיה.22.07.23 14:59 תגובה
- אורחהחיבור שלך לחצי חינם זה רק עבור כסף. כולם עושים קניות בסופר.22.07.23 20:16 תגובה
- אורחשבוע טוב אין יותר טובה ממנה אישיות כובשת -צנועה -ומדהימה בכל פרמטר שיהיה בהצלחה לך אילנית ולרשת המדהימה שיביאו מחירים טובים לעם ישראל ותושבי רחובות בפרט ולמשפחת שלום ושמעוני האלופים .22.07.23 22:28 תגובה
- אורחאיזה כיף שהרשת הזו תפתח ברחובות , הגיע הזמן ב"ה27.07.23 11:44 תגובה

מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות: