הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

בהיכל התרבות רחובות נערך ערב לזכרו של הרב דרוקמן זצ״ל

את הערב ריכז וארגן הרב אלעד לסרי מישיבת בני עקיבא הדרום.

חנה קקיאשוילי

״הוא מסר את נפשו על החינוך״ כך אמר הרב דוד טברסקי, ראש ישיבת בני עקיבא הדרום רחובות, בערב מיוחד שנערך לזכרו של הרב דרוקמן זצ״ל בהיכל התרבות ברחובות, בשילוב קטעי שירה עם השחקן והזמר שולי רנד, אף הוא תלמידו של הרב ובוגר ישיבת אור עציון

השבוע נערך בהיכל התרבות ברחובות ערב מרגש של אחדות, ובו סיפרו אודות הרב חיים מאיר דרוקמן זצ״ל. הערב המיוחד נערך לזכר הרב ביוזמתם של מרכז ישיבות בני עקיבא וישיבת בנ"ע הדרום רחובות אשר בראשה עומד תלמידו של הרב דרוקמן, הרב דוד טברסקי, סגן ראש העיר רחובות אמיתי כהן, המועצה הדתית רחובות ומחלקת מורשת ישראל בעיריית רחובות.

את הערב הנחה העיתונאי והסופר אלישיב רייכנר אשר כתב את הספר 'הנני' על קורות חייו של הרב. הערב נפתח בסיום מסכת מגילה וסיום ש"ס משניות מפי גלעד סלע תלמיד כיתה י"ב בישיבת בנ"ע הדרום.

הרב דוד טברסקי ראש ישיבת בני עקיבא הדרום רחובות, שהיה תלמיד מובהק של הרב דרוקמן, סיפר על מסירות נפשו של הרב לחינוך בכל מקום ובכל זמן ללא לאות, משעות הבוקר המוקדמות ועד לשעות לילה מאוחרות. נסיעות לכל פינה בארץ להעברת שיעורים וחיזוק הישיבות והאולפנות.


בערב שולבו קטעי שירה מפי הזמר והשחקן שולי רנד, רנד בוגר הישיבה התיכונית אור-עציון ותלמידו של הרב דרוקמן סיפר על הקשר המיוחד שהיה לו עם הרב גם בזמנים בהם הסובבים את רנד לא האמינו בו, הרב דרוקמן עידד ותמך בו ברכו ובנעימות.

נשאו דברים: סגן ראש העיר אמיתי כהן, מר אלחנן גלט מנכ"ל רשת ישיבות ואולפנות בנ"ע ויו"ר המועצה הדתית רחובות עו"ד ליאור פרישמן. ליאור סיפר על ביקור חולים שערך לרב דרוקמן לפני 15 שנה יחד עם רבה של העיר הרב שמחה הכהן קוק זצ"ל בבית החולים קפלן בעיר, הרב דרוקמן שאל בפליאה את מי הם באו לבקר במחלקה ואולי הוא גם ילך לבקר את אותו אדם חשוב, ולא האמין כשהשיבו לו שבאו לבקר את הרב עצמו. את הערב חתמה הרבנית ברוריה ביננפלד, בתו של הרב דרוקמן, שסיפרה סיפורים מבית אבא. את הערב ריכז וארגן הרב אלעד לסרי מישיבת בני עקיבא הדרום.



להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה