הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

ביום חמישי 5.1 תפתח בגלריה העירונית רחובות "מטא מתה" של האומנית שרון שרב"ם פרופ, אשר עוסקת במערכת היחסים בין סבתא לנכדה

שעות ביקור בתערוכה: ימים א'-ה' 19:00-8:00 ימי ו' 12:00-8:00

חנה קקיאשוילי

תערוכה חדשה בגלריה העירונית לאומנות רחובות

עיריית רחובות והחברה העירונית מזמינות את הציבור לתערוכה חדשה בשם "מטא מתה" של האומנית שרון שרב"ם פרופ, אשר מציגה קורפוס עבודות נרחב העוסק במערכת היחסים בין סבתא לנכדה, ובמיוחד בזו הנרקמת בין השתיים לאחר מותה של הסבתא. דמות הסבתא שהייתה עבורה מקור של נחמה לאורך ילדותה בקיבוץ וסיפקה לה מסגרת ותחושה של בית במרחב שהיה פרוץ פיזית ורגשית, מוצגת דרך פעולה של היזכרות והנכחה: באמצעות הפעולה האמנותית- ביצירה פלסטית וכתובה, וכן באמצעות וידאו ארט, משחזרת האמנית רגעים מנחמים, ומשיבה לחיים את דמותה של סבתה האהובה.

אוצרת התערוכה: טל קובו.

אירוע הפתיחה החגיגי יתקיים ביום חמישי, 5.1.23, בשעה 19:30 בגלריה העירונית לאמנות רחובות, בבית התרבות ע"ש סמילנסקי ברח' גולדין 2.

הכניסה חופשית

שעות ביקור בתערוכה: ימים א'-ה' 19:00-8:00 ימי ו' 12:00-8:00

התערוכה תינעל ביום: 17.3.23

טלפון: 08-9390390



להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה