איתי לוי בראיון חושפני לחדשות 12 פותח את הכל ומספר על הביקורות על הצלחתו, למה הוא לא חוזר לרחובות, התפקיד החדש בקזבלן, תקופת עבודתו בליאם הפקות וההשפלה שהרגיש כשהיה בלב הסכסוך בין אייל גולן לבני פרץ
"שאלת שאלה יפה מאוד, למה נראה לך שאני לא גר פה? כשנשאל למה אתה לא חוזר לרחובות

בסוף השבוע הזמר איתי לוי התייצב מול המצלמות וסיפר על כל מה שעבר עליו בשנים האחרונות, הפרידה מאייל גולן ובני פרץ, הקורונה, החשש מקריסה בגלל חובות והתפקיד החדש בקזבלן.
בחדשות סוף השבוע הזמר איתי לוי חשף את עצמו מול המצלמות כאשר סיפר בעיניים דומעות על הקשיים שעבר בתקופת ההצלחה הגדולה. בימים אלו הוא החל פרוייקט חדש בחייו - מככב בתפקיד הראשי של המחזמר קזבלן - תפקיד שרבים הרימו גבה אבל לטענתו הוא מאוד התחבר לתפקיד. לא חשבתי שאצלח את זה היה לי קשה, מי היה רואה אצלנו תיאטרון? אמר לוי. הוא מספר על התפקיד והעבודה עליו - "מעירים לי הערות לא תמיד נעימות -איתי תפתח ת'פה לא מבינים מה שאתה אומר" וסיפר כי הוא הלך למורה לדיבור.
"יש בי את הבנאדם הזה, יש בי את האדם הכועס, שובר הכלים, לפעמים מתבזה לפעמים אוכל את הכובע, יש בזה משהו טיפולי"
רחובות ויחסים עם אייל גולן ובני פרץ
במהלך צילום הכתבה הוא הגיע לשכונת שעריים ואל הבניין אותו רכש ועובר בימים אלו שיפוצים.
"שאלת שאלה יפה מאוד, למה נראה לך שאני לא גר פה? כשנשאל למה אתה לא חוזר לרחובות
הוא מספר כי מאז שהגיע לליאם הפקות הוא היה חייל מצטיין, עובד טוב, מגיע בזמן, עובד קשה אבל הוא גם כעס. "אני כועס וגם נפגעתי, שאף אחד לא שאל אותי אם רע לי אם כואב לי בכל התקופה. בשיא עשיתי 5 הופעות בערב. היו רגעים שהייתי עולה לבמה כשאני לא מרגיש את הרגליים לא היה לי קול". הוא ממשיך לספר כי היה יושב עם המנהלת שלו, בוכה כי הוא הרגיש שהוא לא יכול יותר ושזה מעבר ליכולות שלו. "הרגשתי שאני היחיד שעובד". לדבריו הדבר היחיד שדרש זה מוסר עבודה, "כמו שאת מקבלת משכורת ב1 לחודש גם אני רוצה". מה לא קיבלת משכורת נשאל - "הנה ענית לעצמך על השאלה".
לאחר מכן החל הסכסוך בין אייל גולן ובני פרץ כאשר הם רבו על ביצת הזהב- איתי לוי, שטוען שזה פגע בו ואפילו השפיל אותו. לבסוף הוא הגיע להסכם עם אייל גולן וליאם הפקות על הפיצויים וקבלת הזכויות על שיריו.
על הטענות של בני פרץ שחתם על חוזה עם אייל גולן מאחורי הגב שלו, הוא הגיב שזהו שקר- "מול מי חתמתי? ליאם הפקות -זה הכל, ששילמתי את הכסף, למי שילמתי?- לליאם".
המשבר הגדול
לאחר שיצא לדרך החדשה הגיע המשבר הגדול כאשר אמא שלו עברה אירוע מוחי נוסף, הוא נפרד מארוסתו ואז עם הקורונה הופסקו ההופעות והכניסה לחובות והחשש איך יחזר את הכסף. "התקופה הכי קשה שהייתה לי, היה רגע שחשבתי שאני לא יכול יותר, קשה לחשוב על זה" אמר בבכי על התקופה החרדות והחשש לחזור לרחוב. "הרגשתי שאני מאכזב את כולם, את כל מי שסביבי, כבר לא מה שאני רגיל. הגעתי לחובות של מיליונים, לקח לי חצי שנה לצאת מהבית, לא ידעתי איך להתנהג ברחוב, לא ידעתי מה לעשות. ואז היה פה נס ענק הטלפון צלצל וברוך השם הטלפון מהוועדים ו4 קמפיינים שעשיתי במקביל, חזרתי ללופ - עבדתי קשה מאוד"
כשהמשבר מאחוריו וכשרוב החובות מאחוריו הוא מדבר על הביקורת עליו עם הרכישה של הוילה בנס ציונה, "זה פוגע בי מה הקטע יש אנשים הרבה יותר נובורשים ממני", אמר. "הקהל שלי צריך לקבל אותי הכי טוב שיש עם כל הכי שמח עם כל התנאים עם כל הפאסיליטיס. זה עושה לי טוב".
לצפייה בכתבה המלאה לחצו כאן
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
- אורחאיזו סיבה מטומטמת.בגלל שלא היה לו טוב בעבודה הוא לא רוצה לגור ברחובות..איתי לוי פשוט יורק לבאר ממנה שתה.18.12.22 11:24 תגובה
- אורחמי צריך אותו בכלל18.12.22 16:45 תגובה
- אורחלא עושים הגהה לכתבה? כתובה בעילגות שממש קשה להבין. מה עם סימנו הפיסוק? לא מכירים אצלכם במדור?18.12.22 11:24 תגובה
- אורחממש! אתה צודק. לר מצליחים להבין מילה מהכתבה ועל סימני פיסוק הם אכן לא שמעו שם בדסק... בושה לעיתון18.12.22 11:46 תגובה
- אורחאיתי לוי עזב את רחובות כי מלול הפך אותה ליקרה מדי אפילו עבורו.18.12.22 11:30 תגובה
- אורחברור, הבחור מגלגל מיליונים ורק בגלל מלול לא יכול לקנות פה דירה? חחחחחחחח קורע........ הוא רוצה לברוח מרחובות העיר הפריפריאלית המביכה והחשוכה18.12.22 11:47 תגובה
- אורחמי צריך אותו בכלל מיהו ומהו18.12.22 16:46 תגובה
- אורחאני אישית לא מכירה את כל הפרטים ביחסים בין הצדדים. אבל מאוד מחבבת את איתי לוי. תחשבו איך הוא גדל ולאן היה יכול להתדרדר. כל הכבוד לו. אני מקווה שיצא מהמשבר וחובות.18.12.22 11:34 תגובה
- אורחאייל גולן לא קדוש. כל אחד דואג ל אצמו. כמה ש יש לא מספיק. אחד דופק את שני18.12.22 12:50 תגובה
- אורחזאת הבעיה במדינה שכל אחד שקצת עולה לכותרות לא רואה ממטר אל תשכח מאין באת ולאן אתה הולך בלי אייל לא היית בכלל זמר או קיים בזאנר19.12.22 23:24 תגובה

מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות: