הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

תלמידי ביה"ס גשר ברחובות יצאו לפעילות משותפת של מסיק זיתים עם חיילי מחוז ירושלים והמרכז של פיקוד העורף

הילי יהלום, מנהלת בית הספר אמרה בסיום הפעילות: "המסיק החברתי הוא חלק מתוכנית הערכים הבית ספרית. צוות בית הספר העמיד לנגד עיניו פיתוח ערכים אנושיים, לימוד ערכים ויישום שלהם בשטח.

חנה קקיאשוילי

השבוע התכנסו חיילי מחוז ירושלים והמרכז של פיקוד העורף ותלמידי בית הספר "גשר" לילדים עם צרכים מיוחדים שברחובות למסיק זיתים.

בית ספר "גשר" בחר לנצל את התקופה שלקראת חג החנוכה ושלהי עונת מסיק הזיתים לעשייה חברתית ותרומה לקהילה. תלמידי בית הספר לחינוך מיוחד יחד עם קצינים וחיילים שבחרו להתנדב למען הקהילה יצאו ליערות תל-חדיד על מנת לערוך מסיק חברתי. מסיק חברתי הוא מסיק שבסופו כל הזיתים שנאספו עוברים לבית בד להפקת שמן שיועבר למשפחות נזקקות לקראת חג החנוכה.

אל"מ שלומי בן יאיר, מפקד מחוז ירושלים והמרכז בפיקוד העורף מספר: "התלמידים והחיילים למדו בפעילות זו על ערבות הדדית, אחדות חברתית ותחושת ערך בעשייה. אני מודה על הזכות לקחת חלק בתרומה לקהילה מהסוג הזה, מודה על הזכות שניתנה לנו לשתף פעולה עם בית ספר גשר ולעמול למען משפחות נזקקות ולקראת חג החנוכה, חג האור."


הילי יהלום, מנהלת בית הספר אמרה בסיום הפעילות: "המסיק החברתי הוא חלק מתוכנית הערכים הבית ספרית. צוות בית הספר העמיד לנגד עיניו פיתוח ערכים אנושיים, לימוד ערכים ויישום שלהם בשטח.


אל"מ בן יאיר ומנהלת בית הספר סיכמו את האירוע בהתרגשות והודיה: "תודה לשותפים ולמארגני המסיק, לקרן קיימת לישראל ולארגון השומר החדש שאפשרו לנו לקחת חלק בפעילות החשובה."




להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה